Wij maken gebruik van cookies op deze website.

SilverFit Mile

Overal ter wereld fietsen of wandelen met levensechte routefilms.

Voordelen

 1. Stimuleert bewegen
 2. Te koppelen aan elk apparaat met pedalen
 3. Prachtige routes
 4. Film speelt af o.b.v. omwentelingen

Omschrijving

Silverfit Mile: virtueel door het landschap fietsen

De SilverFit Mile bestaat uit een grote, verrijdbare flatscreen die middels een (draadloze) sensor aan vrijwel iedere beentrainer (zoals een hometrainer, bedfiets en passief-actief trainer) of loopband gekoppeld kan worden.

Stabiele routes

De SilverFit Mile toont stabiele routefilms waarmee de ervaring van buiten fietsen of wandelen levensecht wordt nagebootst. 

Net als een echte fiets

Net als op een echte fiets, bepaalt het aantal omwenteling hoe snel je je voortbeweegt op het scherm: het is alsof je echt door het landschap fietst! De veranderende omgeving stimuleert de gebruiker om te blijven bewegen, veel meer dan op een hometrainer zonder Silverfit Mile.


Kenmerken

Voordelen

 1. Stimuleert bewegen
 2. Te koppelen aan elk apparaat met pedalen
 3. Prachtige routes
 4. Film speelt af o.b.v. omwentelingen

Meegeleverd

 1. 43 inch flatscreen (geen touch)
 2. Sensor
 3. Krachtige computer
 4. Statief op wielen

Vergelijkbare producten

PraxFilm

Met de PraxFilm ben je bestuurder van je eigen (teken)film! Door met je benen of handen de pedalen van je trainingsapparaat te bewegen, breng je de film in beweging. Hoe meer je beweegt, hoe meer de film zich ontwikkelt. Superleuk en gezond.

PraxFilm 43 inch beeldscherm

PraxFit

Met de PraxFit kun je virtueel door de mooiste omgevingen en steden fietsen. En dat zonder een nieuwe hometrainer te hoeven kopen. Je bevestigt simpelweg de meegeleverde sensor aan de pedalen en je fietstocht kan beginnen!

PraxFit 43 inch beeldscherm

PraxTour

De PraxTour + Cruise bike is de ideale indoor-trainer. Geschikt voor zowel de vitale, recreatieve fietser als minder getrainde mensen. Vanaf de meegeleverde Cruise-bike bestijg je uitdagende cols en kruis je de mooiste landschappen.

PraxTour Cruise 24 inch touchscreen

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!