SilverFit Mile

Overal ter wereld fietsen of wandelen met levensechte routefilms.

Voordelen

 1. Stimuleert bewegen
 2. Te koppelen aan elk apparaat met pedalen
 3. Prachtige routes
 4. Film speelt af o.b.v. omwentelingen

Silverfit Mile: virtueel fietsen

De SilverFit Mile bestaat uit een grote, verrijdbare flatscreen die middels een (draadloze) sensor aan vrijwel iedere beentrainer (zoals een hometrainer, bedfiets en passief-actief trainer) of loopband gekoppeld kan worden.

Stabiele routes

De SilverFit Mile toont stabiele routefilms waarmee de ervaring van buiten fietsen of wandelen levensecht wordt nagebootst. 

Net als een echte fiets

Net als op een echte fiets, bepaalt het aantal omwenteling hoe snel je je voortbeweegt op het scherm: het is alsof je echt door het landschap fietst! De veranderende omgeving stimuleert de gebruiker om te blijven bewegen, veel meer dan op een hometrainer zonder Silverfit Mile.


Kenmerken

Voordelen

 1. Stimuleert bewegen
 2. Te koppelen aan elk apparaat met pedalen
 3. Prachtige routes
 4. Film speelt af o.b.v. omwentelingen

Meegeleverd

 1. 43 inch flatscreen (geen touch)
 2. Sensor
 3. Krachtige computer
 4. Statief op wielen

Vergelijkbare producten

Beentrainer

Bewegen en ontspannen tegelijk? Met de Praxtour beentrainer werk je vrijwel moeiteloos – voor de televisie bijvoorbeeld – aan je fitheid.

Comfort beentrainer

PraxFit

Met de PraxFit kun je virtueel door de mooiste omgevingen en steden fietsen. Je bevestigt simpelweg de meegeleverde sensor aan de pedalen.

PraxFit 27 inch touchschreen 7

PraxFit + Beentrainer comfort

Vanaf je stoel door de mooiste landschappen en steden fietsen? De geïntegreerde combinatie van de Praxtour (beentrainer) en PraxFit (software en scherm) maakt het mogelijk.

Praxfit met comfort beentrainer

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max