Over Care4More

Wij brengen mensen, die niet meer kunnen fietsen op een tweewieler, weer in beweging en geven ze weer een stukje vrijheid terug. Dit doen we o.a. met onze driewieler fietsen, duofietsen en rolstoelfietsen.

Ons motto: "Bewegen doe je samen!"

Bewegen helpt een mens vooruit. Fysiek, maar ook geestelijk. Op elke leeftijd en in elke omstandigheid. En beweeg je samen, dan gaat die vooruitgang veel sneller. Makkelijker ook. Bovendien is samen bewegen veel leuker. Wij maken samen bewegen mogelijk. Lees hieronder hoe we dat doen.

1.
Wij gaan voor kwaliteit en service

Alleen het beste is voor ons goed genoeg. Daarom zijn wij niet de allergoedkoopste, ook zeker niet de duurste, maar wel een betrouwbare partner met de beste producten én service. Zo geven wij bij alle fietsen een gratis eerste servicebeurt.

Fabriek Van Raam Fietsen

2.
We verbeteren continu

Met jarenlange ervaring in de zorg weten we wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. Nu en straks. We spreken dagelijks met zorgmedewerkers en fabrikanten om voorop te blijven lopen. Wat verandert zijn de toepassingen, wat blijft is ‘het bewegen’ als bron voor levenskwaliteit.

Ontwikkelen Van Raam

3.
Wij houden van persoonlijke benadering

Persoonlijk contact heeft een belangrijk aandeel in ons werkplezier. We zijn niet alleen via online kanalen goed bereikbaar, maar hebben ook een echte showroom. En natuurlijk kun je ons ‘gewoon’ bellen. 

Max maakt mogelijk Care4More

4.
We staan voor langdurige relaties met onze klanten

Met onze persoonlijke benadering, goede service en kwaliteitsproducten bouwen we langdurige relaties op met onze klanten. En dat vinden we heel prettig. We zetten graag net dat stapje extra, zodat alles helemaal naar wens is. Jij tevreden, wij tevreden.

Landal Greenparks over ons

5.
We zijn snel en proactief

“Zo snel en zo goed georganiseerd, dat zijn we niet gewend in de sector”. Het is een uitspraak die we regelmatig horen. Maar voor ons is snelheid en een proactieve houding niet meer dan logisch. Zo krijg je een offerte binnen twee werkdagen na aanvraag en bellen we altijd of alles naar wens is.

Care4More gouden team