e-driewieler
Joiny

Blijven bewegen en actief meedoen in de samenleving. Dat is van groot belang voor iedereen in onze maatschappij. Maar wat als lopen en fietsen steeds moeilijker gaat?

4.495,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Op voorraad  

Voordelen

 1. Hoge zit en korte draaicirkel
 2. Kantelsysteem voor bochten
 3. Sportief, stabiel en veilig
 4. Gelijkwaardig en vrij gevoel

Joiny elektrische driewieler

Martin Vossebeld heeft MS, daardoor kan hij niet meer de trapbeweging maken en ging hij op zoek naar een vervoersmiddel in het verlengde van een e-bike. Een scootmobiel sprak hem niet aan.

Martin, industrieel ontwerper van beroep, ontwikkelde daarop de Joiny: een innovatieve elektrische driewieler die automatisch in balans blijft.

Gelijkwaardig en vrij gevoel

Maar misschien wel het grootste voordeel van de Joiny is de hoge zit, deze zorgt voor een gelijkwaardig gevoel wanneer je naast een fietser rijdt.

Ook gaf Martin de Joiny bewust geen armleuningen, in tegenstelling tot een scootmobiel: “Met armleggers zit je als het ware opgesloten, waardoor je je nóg beperkter voelt.”

De Joiny geeft je juist een vrij en sportief gevoel, en blijft stabiel en veilig. Het is dé oplossing voor mensen met een beperkte mobiliteit door bijvoorbeeld MS, een spierziekte, Parkinson, Long COVID of COPD.

Joiny: voor fiets- én voetpad

De Joiny heeft een hele korte draaicirkel. Daardoor begeef je je met deze driewieler eenvoudig tussen zowel voetgangers als fietsverkeer. Ook heb je makkelijk toegang tot winkels en overheidsgebouwen, en kun je eenvoudig manoeuvreren in gangpaden.

Omvallen uitgesloten door kantelsysteem

Uit onderzoeken blijkt dat het aantal ongelukken met scootmobielen toeneemt. De belangrijkste oorzaak: de gevoeligheid voor omvallen in bochten en bij obstakels op de weg, zoals een stoeprand. 

Bij de Joiny driewieler is dit uitgesloten dankzij een speciaal ontworpen kantelsysteem (octrooi- en modelbeschermd) met stabiele middenstand. Daarmee is de Joiny uiterst veilig.

Onderhoud en reparatie Joiny: service aan huis 

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis. Wel zo prettig. Voor onderhoud en reparatie beschikken wij over zo’n 80 monteurs, verspreid over heel Nederland. Er is er dus altijd een monteur bij jou in de buurt.

Ook het onderhoud van je aangepaste fiets of driewieler kunnen wij voor je regelen. Er komt dan jaarlijks een monteur langs, op locatie, om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.


Kenmerken

Voordelen

 1. Hoge zit en korte draaicirkel
 2. Kantelsysteem voor bochten
 3. Sportief, stabiel en veilig
 4. Gelijkwaardig en vrij gevoel

Specificaties

Max. gebruikersgewicht120 kg.
Actieradius50-60 km
Max. snelheid20 km/h
Afmetingen120 x 67 x 100 cm
Gewicht40 kg

Vergelijkbare producten

Scootmobielfiets Easy Go

Een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel in 1. Dat is de Easy Go. Een fiets die met je meebeweegt.

Scootmobielfiets Easy Go 1

Van Raam Easy Sport

De Van Raam Easy Sport is een sportieve ligdriewielfiets. Het stuur bevindt zich op heuphoogte, wat voor minder belasting zorgt.

Easy Sport driewiel ligfiets

Van Raam Balance

De Van Raam Balance is een lage instapfiets. Dankzij de speciale frameconstructie kun je altijd met beide voeten bij de grond, zonder van het zadel af te gaan.

Van Raam Balance lage instap fiets

Riksja fiets Chat

Met de elektrische riksja fiets ‘Chat’ is elke rit een uitje. De Chat maakt het mogelijk om te fietsen met mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen.

Chat Riksja fiets van Raam

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max