Driewieler
Joiny

Blijven bewegen en actief meedoen in de samenleving. Dat is van groot belang voor iedereen in onze maatschappij. Maar wat als lopen en fietsen steeds moeilijker gaat?

Voordelen

 1. Hoge zit
 2. Korte draaicirkel
 3. Kantelsysteem voor bochten
 4. Sportief

Joiny elektrische driewieler

Martin Vossebeld ontwikkelde de innovatieve elektrische driewieler “Joiny”, een balans-voertuig met hoge zit. Een product dat nieuw op de markt is en het gat dicht tussen de e-bike en de scootmobiel.

Dé ideale oplossing voor mensen met een beperkte mobiliteit. Stabiel, veilig en sportief.

Joiny heeft een korte draaicirkel

De Joiny driewieler heeft een hele korte draaicirkel. Met de Joiny begeef je je zowel tussen voetgangers als tussen het fietsverkeer. Ook heb je makkelijk toegang tot winkels en overheidsgebouwen, en kan je eenvoudig manouvreren in de (gang)paden.

Speciaal kantelsysteem

Uit onderzoeken blijkt dat er een grote toename van het aantal ongelukken is met een scootmobiel. De belangrijkste oorzaak is de gevoeligheid voor omvallen bij het nemen van bochten en obstakels op de weg zoals een stoeprand. 

De Joiny driewieler daarentegen is door het speciaal ontworpen kantelsysteem (geniet octrooi -en modelbescherming), met stabiele middenstand, onder alle omstandigheden volledig opgewassen tegen omvallen en is daarmee juist uiterst veilig. 

Andere voordelen zijn de makkelijke, lage opstap, de hoge zit en de goede “look and feel”. Met de Joiny kun je - ondanks je mobiliteitsbeperking - onbeperkt jezelf zijn.

Onderhoud Joiny driewieler 

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis. Wel zo prettig.

Voor de service en reparatie van onze aangepaste fietsen zijn er ongeveer 80 monteurs werkzaam, verspreidt over alle provincies, in Nederland. Er is er dus altijd wel eentje in je buurt.

De monteurs staan garant voor uitstekende service, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ook het onderhoud van je aangepaste fiets kunnen wij voor je regelen. Er komt dan jaarlijks een monteur langs, op locatie, om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.


Kenmerken

Voordelen

 1. Hoge zit
 2. Korte draaicirkel
 3. Kantelsysteem voor bochten
 4. Sportief

Specificaties

Actieradius50-60 km
Max. snelheid20 km/h
Afmetingen120 x 67 x 100 cm
Gewicht40 kg

Vergelijkbare producten

Van Raam Balance

De Van Raam Balance is een lage instapfiets. Dankzij de speciale frameconstructie kun je altijd met beide voeten bij de grond, zonder van het zadel af te gaan.

Van Raam Balance lage instap fiets

Scootmobielfiets Easy Go

Een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel in 1. Dat is de Easy Go. Een fiets die met je meebeweegt.

Scootmobielfiets Easy Go 1

Riksja fiets Chat

Met de elektrische riksja fiets ‘Chat’ is elke rit een uitje. De Chat maakt het mogelijk om te fietsen met mensen die niet zelfstandig kunnen fietsen.

Chat Riksja fiets van Raam

Van Raam Easy Sport

De Van Raam Easy Sport is een sportieve ligdriewielfiets. Het stuur bevindt zich op heuphoogte, wat voor minder belasting zorgt.

Easy Sport driewiel ligfiets

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max