Driewieler fiets
Maxi Comfort

Maxi Comfort is een driewieler fiets met een lage en ruime instap. De zitpositie is extra laag waardoor de bestuurder altijd met beide benen bij de grond kan.

v.a. 3.600,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 143,- p.m.

Voordelen

 1. Makkelijk op- en afstappen
 2. Met beide voeten op de grond
 3. Meer kracht voor voorwaartse trapbeweging
 4. Kan door normale deur

Van Raam Maxi Comfort

De Maxi Comfort van Van Raam is een extra lage driewielfiets. Het slimme design laat de bestuurder extra comfortabel op- en afstappen. Daarmee is de fiets voor veel mensen makkelijker te berijden dan een traditionele driewielfiets.

Het geheim van de Maxi Comfort

Het geheim van deze fiets is de positie van het zadel. Deze bevindt zich niet zoals gebruikelijk boven de trapas, maar daar iets achter. Hierdoor kan de zitpositie laag blijven, zonder dat de afstand tot de pedalen te kort wordt. Het grote voordeel hiervan is dat je zo altijd met beide benen bij de grond kunt. Bij het opstappen kun je de fiets simpelweg onder je door trekken en gaan zitten wanneer het zadel in juiste positie is. Een been omhoog tillen bij opstappen is dus niet meer nodig.

Driewieler volwassenen

De positie van het zadel zorgt bovendien voor een ergonomische zithouding (rug, schouders, nek en polsen worden minder belast) en het lage zwaartepunt voor een stabiel, veilig en comfortabel gevoel tijdens het fietsen.

De Maxi Comfort van Van Raam is leverbaar in drie framematen en kent vele opties, zoals een schakelpook, rugsteun, voetenbakjes en elektrische trapondersteuning. 

Onderhoud elektrische driewieler

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis. Wel zo prettig. Voor onze fietsen werken we samen met FietsNED, de grootste mobiele fietsenmaker van Nederland. FietsNED staat garant voor uitstekende service, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Waar en wanneer je maar wilt. Ook het onderhoud van de fiets kunnen wij voor je regelen. Er komt dan jaarlijks een monteur langs, op locatie, om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.

Lease de 3 wieler Maxi

Deze driewielfiets liever leasen tegen een scherpe prijs per maand? Ook dat is mogelijk. Met het leasen van één van onze fietsen leen je, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. Je geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud. 

Financier de Maxi Comfort driewieler fiets

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. De fiets is na aflossing uw eigendom. Bekijk de prijzen.


Kenmerken

Voordelen

 1. Makkelijk op- en afstappen
 2. Met beide voeten op de grond
 3. Meer kracht voor voorwaartse trapbeweging
 4. Kan door normale deur
 5. Ergonomische zithouding

Meegeleverd

 1. Bagagedrager
 2. Parkeerrem
 3. Slot
 4. Verlichting
 5. Kunststof kettingkast

Specificaties

Artikelnummer369-0000
Binnenbeenlengte67-100 cm
Gewicht32 kg
Lengte194 cm
Breedte75 cm
Wielmaat24 inch
Max. gebruikersgewicht120 kg

Opties

Aandrijving

 • Doortrapper, geen versnellingen (standaard)
 • Vrijloop, geen versnellingen
 • Terugtraprem, geen versnellingen
 • 8 versnellingen, vrijloop, handrem 
 • 8 versnellingen, terugtraprem
 • 8 versnellingen, terugtraprem, achteruitrij automaat

Motoren

Frame

 • Framehoogte 51 cm (standaard)
 • Framehoogte 42 cm (9 cm verlaagd)
 • Framehoogte 60 cm (9 cm verhoogd)

Kleur

Fixatie

Zitten

 • Ergogel zadel
 • Plat puch zadel
 • Geveerde zadelpen
 • Rugsteun
 • Rugsteun riem

Stuur

 • Linkszijdige bediening
 • Rechtszijdige bediening

Houders / adapters​

 • Stokhouder
 • Rollator voorbereiding
 • Bagagedrager tbv Yepp kinderzitje
   

Accessoires

 • Boodschappenmand (breed)
 • Spiegel
 • Anti-lek banden
 • Eenhandig te bedienen slot
 • Km teller

Bestanden

 1. Opties Maxi Comfort driewielfiets (PDF)
 2. Maatvoering Maxi Comfort (PDF)
 3. Gebruiksaanwijzing Driewielers (PDF)
 4. CE-verklaring Maxi Comfort (PDF)
 1. Thuis afgeleverd en ingesteld

  Alle fietsen worden gratis thuis of bij een organisatie afgeleverd en ingesteld (o.a. stuur en zadel). Dit doen we op een datum en tijd waarop het u schikt.

 2. Lease je aangepaste fiets

  Met het leasen van de fiets leent u, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. U geniet van standaard extra's zoals onderhoud, verzekeringen en pechhulp onderweg.

Vergelijkbare producten

Driewieler fiets Easy Rider

De Van Raam Easy Rider is een driewieler fiets voor volwassenen. De fiets is zeer comfortabel door zijn unieke frame en goede vering.

Easy Rider 3 Van Raam driewielfiets 1

Driewieler fiets Easy Rider Junior

De Easy Rider junior is een comfortabele driewieler fiets voor kleine mensen. Dat kunnen kinderen zijn, maar ook volwassen die kleiner zijn dan gemiddeld.

Driewielfiets Easy Rider small Junior 0

Driewieler fiets Maxi

De Maxi is een stabiele en wendbare driewieler fiets van Van Raam. De fiets is voor volwassenen en zorgt voor een veilig gevoel bij haar rijders.

Maxi driewieler

Driewieler fiets Easy Rider Compact

De Easy Rider Compact is de compacte versie van de Easy Rider 3. Deze driewielfiets van Van Raam is daarmee ook geschikt voor de kleinere volwassene.

Easy Rider Compact

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

 • Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Een aantal variabelen bepalen de actieradius; Hoe vol is de accu? Welk type accu heeft? Zijn er veel hellingen? Wat is de staat van de accu? Hoe hard zijn de banden? Wat is de mate van ondersteuning? etc. Als dit alles negatief is kan het maar zo maar 15 km zijn, indien alles gunstig is kan het wel ruim 100 km zijn. Gemiddeld kunt u uitgaan van 35 km.

 • Het is een specialistische markt waar deze producten niet op de lopende band online worden verkocht. Wij verkopen onze producten die aansluiten bij de behoefte

 • Jazeker. Met het leasen van één van onze fietsen leent u, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. U geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud.

 • Dit kan bij Unigarant of bij de ANWB.

 • De levertijden van de fietsen zonder trapondersteuning zijn ca. 3 weken en met trapondersteuning ca. 6 weken.

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max