Fiets verzekeren

Elektrische fietsen zijn een geweldige uitvinding, dat vindt helaas ook het dievengilde. De diefstal van elektrische fietsen neemt al jaren toe (bron: SAFE) en ook onze aangepaste fietsen blijven niet buiten schot. Gelukkig bewegen verzekeraars mee met die ontwikkeling en zijn er nu goede, betaalbare fietspolissen. Wij zochten uit welke verzekering het best bij onze aangepaste fietsen past.

Verzekering elektrische fiets 

De verzekering voor elektrische fietsen van Kingpolis is meermaals ‘als beste uit de test’ van de Consumentenbond gekomen. En terecht vinden wij. Want met de ‘Casco Compleet Verzekering’ is je elektrische fiets - tegen aantrekkelijke voorwaarden - verzekerd voor praktisch alles:

  • Diefstal, incl. onderdelen (€ 50,- eigen risico)
  • Schade (€ 50,- eigen risico)
  • Ongevallen
  • Fiets-rechtsbijstand
  • Fiets-pechhulp in Europa (24/7)

Fiets gestolen en verzekerd?

Doe dan binnen 5 dagen (online) aangifte bij de politie en meld de diefstal aan Care4More. Deze handelt je diefstalclaim snel af. Na goedkeuring kun je een nieuwe fiets uitzoeken ter waarde van het verzekerde bedrag. Kingpolis hanteert geen afschrijving en houdt zelfs rekening met 4% prijsstijging van de fiets tijdens de eerste drie jaar van de verzekering.

Premie per maand

Bij een fiets van € 6.000 zijn de kosten ca. € 15,- per maand

Afsluiten?

Laat het fietsplezier je niet ontnemen en sluit een fietsverzekering af voor jouw elektrische fiets. Je krijgt de polis per mail toegestuurd.

Verzekering afsluiten

Mail naar Care4More

Fiets verzekeren Kingpolis