FunTrain

De FunTrain is een duofietsaanhanger die aan de Fun2Go duofiets kan worden gekoppeld. Hiermee kun met maar liefst drie bijrijders fietsen.

v.a. 4.600,- incl. btw
Offerte aanvragen
Lease vanaf € 150,- p.m.

Voordelen

 1. 1 bestuurder met 3 of 5 passagiers
 2. Iedereen fiets in z'n eigen versnelling
 3. Zelfremmend door oplooprem
 4. Te koppelen aan een bestaande duofiets
Premium van Raam dealer
FunTrain duofiets aanhanger
Bekijk FunTrain in actie

Funtrain duofietsaanhanger

De Funtrain is een aanhanger die je koppelt aan een Fun2Go duofiets. Met de Funtrain kun je makkelijk en veilig fietsen met een groep. Met één Funtrain is er plek voor drie bijrijders. Twee extra passagiers? Dan koppel je gewoon nóg een Funtrain aan.

100% controle over duofiets en -aanhanger

Om de Funtrain te koppelen, wordt op de Fun2Go een trekhaak gemonteerd. Dankzij een veiligheidskoppeling weet je zeker dat fiets en aanhanger niet los kunnen raken. Alleen de bestuurder op de duofiets kan het geheel besturen en remmen. Dat gecombineerd met de automatische, hydraulische oplooprem geeft de bestuurder 100% controle over de volledige fiets.

Bijrijders kunnen meefietsen, maar hoeft niet

Wat meefietsen betreft zijn er voor de bijrijders verschillende opties. Als bestuurder kun je, dankzij de vrijloopnaaf, zelf per bijrijder bepalen of die:

 • moet meetrappen: de pedalen van de bijrijders bewegen mee met die van de hoofdbestuurder.
 • kan meetrappen en meefietsen: de pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk en hebben invloed op de fiets.
 • kan meetrappen maar niet meefietsen: de pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk, maar de bijrijder kan niet meefietsen.

De Funtrain heeft een inklapbaar steunwiel. Handig, want zo kun je de duofietsaanhanger makkelijk verplaatsen als deze is losgekoppeld van de Fun2Go.

Onderhoud van de FunTrain

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis. Wel zo prettig. Voor onze fietsen werken we samen met FietsNED, de grootste mobiele fietsenmaker van Nederland. FietsNED staat garant voor uitstekende service, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Waar en wanneer je maar wilt. Ook het onderhoud van de fiets kunnen wij voor je regelen. Er komt dan jaarlijks een monteur langs, op locatie, om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.

Lease de FunTrain

Deze driewielfiets liever leasen tegen een scherpe prijs per maand? Ook dat is mogelijk. Met het leasen van één van onze fietsen leen je, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. Je geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud. 

Financier de FunTrain

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. De fiets is na aflossing uw eigendom. Bekijk de prijzen.


Kenmerken

Voordelen

 1. 1 bestuurder met 3 of 5 passagiers
 2. Iedereen fiets in z'n eigen versnelling
 3. Zelfremmend door oplooprem
 4. Te koppelen aan een bestaande duofiets
 5. Eenvoudige stoelverstelling

Meegeleverd

 1. Boodschappenmand
 2. Traploze stoelverstelling
 3. Parkeerrem
 4. Slot

Specificaties

Max. gebruikersgewicht120 kg p.p.
Lengte194 cm
Breedte113 cm
Gewicht60 kg
Binnenbeenlengte67-93 cm
Zithoogte60 cm
Wielmaat20 inch

Opties

Aandrijving 

 • 8 versnellingen, vrijloop linker- en rechterzijde

Kleur

Fixatie

Zitten

Houders / adapters

 • Stokhouder 
 • Rollator voorbereiding (excl. adapter)
 • Houder voor inklapbare rollator
 • Rolstoel mee
 • Bagageframe voor fietstas (links of rechts)

Accessoires

 • Enkelzijdige fietstas (links of rechts)
 • Spiegel
 • Achterbumper
 • Twee achterlichten
 • Veiligheidsvlag 
 • Fietshoes

Bestanden

 1. Opties FunTrain 2 (PDF)
 2. Maatvoering FunTrain 2 (PDF)
 3. Gebruiksaanwijzing FunTrain 2.pdf (PDF)
 4. CE-verklaring FunTrain 2 (PDF)
 1. Lease je aangepaste fiets

  Met het leasen van de fiets leent u, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. U geniet van standaard extra's zoals onderhoud, verzekeringen en pechhulp onderweg.

 2. Wij geven 5 jaar garantie

  Wij geven 5 jaar garantie op het frame en de voorvork. Voor alle accessoires en overige onderdelen (uitgezonderd slijtagedelen), hanteren we een garantieperiode van 2 jaar. 

Vergelijkbare producten

Duofiets Fun2Go

De Van Raam Fun2Go is een elektrische duofiets waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. De bestuurder kan sturen en remmen. De bijrijder kan meetrappen.

Duofiets Fun2Go

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

 • Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Een aantal variabelen bepalen de actieradius; Hoe vol is de accu? Welk type accu heeft? Zijn er veel hellingen? Wat is de staat van de accu? Hoe hard zijn de banden? Wat is de mate van ondersteuning? etc. Als dit alles negatief is kan het maar zo maar 15 km zijn, indien alles gunstig is kan het wel ruim 100 km zijn. Gemiddeld kunt u uitgaan van 35 km.

 • Het is een specialistische markt waar deze producten niet op de lopende band online worden verkocht. Wij verkopen onze producten die aansluiten bij de behoefte

 • Jazeker. Met het leasen van één van onze fietsen leent u, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. U geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud.

 • Dit kan bij Unigarant of bij de ANWB.

 • De levertijden van de fietsen zonder trapondersteuning zijn ca. 3 weken en met trapondersteuning ca. 6 weken.

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max
Lease vanaf € 150,- p.m.