Duofietsen

Met een duofiets geniet je samen van de omgeving en het bewegen. Een (elektrische) duofiets kopen of leasen? Wij helpen je graag met persoonlijk advies. Dat kunnen we telefonisch, per mail of chat, maar ook in onze showroom. Je kunt dan direct een duofiets uitproberen op ons indoor fietsparcours. Bekijk hieronder de beste duofiets die er is: de Fun2Go. Deze is uitbreidbaar met de FunTrain-duofietsaanhanger.

Elektrische Fun2Go duofiets

Meest bekend en populair onder de duofietsen is de Fun2Go duofiets. Dit is een zeer hoogwaardige fiets van het Nederlandse merk Van Raam en zeer geschikt voor mensen die niet meer kunnen fietsen, moeite hebben met lopen of weinig kracht hebben.

Je zit gezellig naast elkaar waardoor communiceren gemakkelijk gaat en je een gelijkwaardig gevoel ervaart. Duofietsen - het woord zegt het al - zijn voor twee personen. Maar: ze kunnen eenvoudig worden uitgebreid met de duofietsaanhanger FunTrain.

FunTrain duofiets-aanhanger

De FunTrain is een speciale aanhanger die achter een Fun2Go duofiets gekoppeld kan worden zodat er een fietstrein ontstaat voor 4 persoon. Bij deze fietstrein van duofiets + duofietsaanhanger is er 1 persoon die remt en stuurt en de 3 passagiers sturen niet mee maar kunnen wel meefietsen.

Bekijk ook andere Van Raam fietsen