Aanhangers

Ook met een aangepaste fiets wil je wel eens in een andere omgeving fietsen. Onze aanhangers voor duofietsen en driewielfietsen maken dat mogelijk. Wist je dat onze aanhangers tegelijkertijd plek bieden aan zowel een drie- als tweewieler? Al onze aanhangers zijn RDW gecertificeerd.

Aanhangers

Ook met een aangepaste fiets wil je wel eens in een andere omgeving fietsen. Onze aanhangwagen voor een Driewielfiets, aanhanger Duofiets en aanhanger Rolstoelfiets maken dat mogelijk.

En wist je dat onze aanhangers voor driewiel- en duofietsen óók plek bieden aan een tweewieler? Zo kun je gezellig samen op pad, gebruikmakend van dezelfde aanhanger.

Een aanhanger op maat of fietsaanhanger huren? Ook dat kan bij ons. Al onze aanhangers zijn RDW gecertificeerd.

Waarom een aanhanger voor een driewielfiets of duofiets?

Een ‘normale’ aanhanger of fietsdrager is vaak niet geschikt voor een aangepaste fiets. Dit komt omdat een aangepaste (elektrische) fiets al snel te groot of te zwaar is. Gelukkig zijn er de robuuste en (toch) handzame aanhangers van Care4More. Hiermee kun je een fietstochtje maken waar je maar wilt.

Aanhangers met plek voor driewieler én tweewieler(s)

Onze aanhangers voor driewielerfietsen en duofietsen bieden óók plaats aan een fiets met twee wielen – op laatstgenoemde kun je zelfs twee tweewielers erbij plaatsen. Voor de tweewieler(s) wordt een Thule fietsendrager toegevoegd aan de aanhanger. Ideaal voor als je samen op pad wil.

Oprijgootjes & meer standaard

Inbegrepen bij al onze aanhangers zijn fietsoprijgootjes (drie), een COC-verklaring (technische gegevens over de aanhanger), RDW keuring, vastzetriem, neuswiel, disselslot, safetyball (zodat de aanhanger niet snel gestolen kan worden) en nummerbordklemmen.

Kantelsysteem & meer opties

Je aanhanger efficiënt stallen? Dat kan met het optionele kantelsysteem. Ook een (door de verzekering goedgekeurd) disselslot behoort tot de opties.

Kijk voor alle opties op de pagina van de betreffende aanhanger.