Aangepaste fietsen

Er zijn fietsen die zich niet in categorie laten vangen. Neem de Easy Go scootmobiel fiets of de lage instapfiets ‘Balance’. De Easy Go scootmobielfiets is een elektrische fiets en een scootmobiel in één. De ‘Balance’ een tweewieler met een lage instap en een framecontstructie waardoor je tijdens het fietsen beide benen aan de grond kunt zetten.

Aangepaste fietsen

Sommige aangepaste fietsen laten zich niet in categorie vangen. Neem de Van Raam Balance, een tweewieler met een lage instap en een frame dat het mogelijk maakt om tijdens het fietsen beide benen aan de grond te zetten.

Of de Easy Go scootmobielfiets: een elektrische fiets en een scootmobiel in één. De Van Raam Easy Sport is een sportieve ligdriewielfiets met het stuur op heuphoogte, wat voor minder belasting zorgt.

En met de Riksja Chat waan je je in een fietstaxi in Azië – supergezellig. De Joiny e-driewieler tenslotte, laat je gelijkwaardig en comfortabel naast een reguliere fiets rijden.

Staat jouw aangepaste fiets er niet bij?

Kun je bepaalde Van Raam fietsen niet vinden op onze site? Laat het ons weten via de chat, mail of telefoon. Wil je een van onze aangepaste fietsen uitproberen? Dat kán!

In Drachten hebben we een ruime indoor-testbaan waar je, onder deskundige begeleiding, elke aangepast fiets naar hartenlust kunt uitproberen. Je kunt je proefrit zowel telefonisch als online aanvragen – en uiteraard is deze gratis en geheel vrijblijvend.