Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Fiets leasen

Een aangepaste fiets leasen, kan dat? Jazeker! Steeds meer instellingen, maar ook particulieren, ontdekken de voordelen. Leasen is altijd voor een minimale periode van 3 jaar.

6 goede redenen om een Van Raam-fiets te leasen bij Care4More. 


1. Geen omkijken en altijd een nieuwe fiets

Met een leasefiets ben je altijd en overal verzekerd van een fiets die als nieuw is. Want onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp; alles is inclusief. Geen zorgen dus over zaken als kettingspanning, versnellingen of verlichting voor je op pad gaat, maar altijd een fiets die rijdt als een zonnetje. En heb je pech, thuis of onderweg? Dan is er binnen 30 minuten een fietsenmaker van FietsNED bij je, deze repareert je fiets ter plekke vanuit een mobiele werkplaats, 24/7. 

2. Bespaar op arbeidsloon 

Leasen geeft je de beschikking over alle benodigde kennis en kunde om een aangepaste fiets (fijn rijdend) op de weg te houden. Onderhoud en pechhulp zijn immers geregeld. Dat betekent dat je nooit meer zelf hoeft te sleutelen én dat je kunt besparen op kosten voor een fietsenmaker of handige werknemer. 

3. Geen grote investering, maar overzichtelijk budgetteren

Je leaset bij Care4More een gloednieuwe Van Raam-fiets voor een vast bedrag per maand. Financieel is dit heel prettig en overzichtelijk werken, je weet immers precies waar je aan toe bent. En financiële tegenvallers, zoals een defecte accu (à ca. 1.030 euro), zijn uitgesloten. Leasen is ook een mooie oplossing voor particulieren of instellingen die het aankoopbedrag een te grote eenmalige investering vinden.   

4. Een menselijk leasecontract

Een leasecontract is voor een periode van 3 jaar. Maar bij overlijden, baanverlies of scheiding maken we een uitzondering. Het leasecontract mag dan ontbonden worden. Wel zo menselijk vinden wij.  

5. Optie om de fiets over te nemen

Aan het eind van de leaseperiode voelt de leasefiets natuurlijk helemaal als jouw fiets. Dan is het fijn om te weten dat je de fiets kunt overnemen voor de dagwaarde, meestal bedraagt deze zo’n 20 procent van de verkoopprijs. Ook voor doelgroepen die niet van verandering houden is dit een mooie mogelijkheid.  

6. Na 3 jaar weer een splinternieuwe fiets

Wil je de fiets niet overnemen aan het eind van de leaseperiode, dan kun je natuurlijk ook gewoon een nieuw leasecontract afsluiten. Voordeel hiervan is dat je een splinternieuwe fiets krijgt die voorzien is van de laatste snufjes en dat wij je opnieuw persoonlijk adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. Als Premium dealer van Van Raam hebben wij vrijwel alle modellen in ons showroom staan. Je kunt ze bovendien vrijblijvend uitproberen op ons testparcours in Drachten. 

Lease bij Care4More:

Getoonde prijzen zijn per maand en incl. btw.

 Zonder trapondersteuningMet trapondersteuning
Fun2Go duofiets € 186,-€ 272,-
FunTrain aanhanger€ 149,-n.v.t.
VeloPlus rolstoelfiets€ 203,-€ 267,-
O-Pair rolstoelfiets€ 174,-€ 253,-  
   
Easy Rider driewielfiets€ 151,-€ 236,-
Maxi driewilefiets€ 132,-€ 209,-
Maxi Comfort driewielfiets€ 142,-€ 222,- 
Easy sport ligfiets€ 156,-€ 237,-
   
Twinny tandem€ 107,-€ 186,-
Twinny Plus tandem€ 145,-€ 228,-
Kivo tandem€ 172,-€ 249,-
Kivo Plus tandem€ 192,-€ 275,-
   
SitGo loopfiets Classicn.v.t.€ 114,-
SitGo loopfiets Ulitmaten.v.t.€ 119,-
   
Van Raam Balance€ 116,-€ 177,-
Chat Riksja fietsn.v.t.€ 349,-
Easy Gon.v.t.€ 253,-

Met onze ruime ervaring adviseren wij je over de beste fiets voor jouw situatie. Als alles naar wens is maken we samen met onze buren én ‘Friese onderneming van het jaar’ Friesland Lease het leasecontract in orde.  

Heb je vragen over het leasen van een aangepaste fiets? Bel, mail of maak een afspraak.

Friesland lease