Fiets leasen

Vast bedrag per maand en geen grote investering

Je leaset bij Care4More een gloednieuwe Van Raam-fiets voor een vast bedrag per maand. Financieel is dit heel prettig en overzichtelijk werken, je weet immers precies waar je aan toe bent. En financiële tegenvallers, zoals een defecte accu (à ca. 1.030 euro), zijn uitgesloten. Leasen is ook een mooie oplossing voor particulieren of instellingen die het aankoopbedrag een te grote eenmalige investering vinden.   

Getoonde prijzen zijn per maand en incl. btw.

 Niet elektrischElektrisch
Fun2Go duofiets € 220,-€ 299,-
FunTrain aanhanger€ 157,-n.v.t.
VeloPlus rolstoelfiets€ 212,-€ 276,-
O-Pair rolstoelfiets€ 182,-€ 262,-  
   
Easy Rider driewieler fiets€ 159,-€ 245,-
Easy Rider Compact€ 139,-€ 216,-
Easy Rider Junior€ 135,-€ 205,-
Maxi driewieler fiets€ 140,-€ 218,-
Maxi Comfort driewieler fiets€ 150,-€ 231,- 
Midi driewieler fiets€ 136,-€ 214,-
Easy sport ligfiets€ 164,-€ 246,-
   
Twinny tandem€ 115,-€ 195,-
Twinny Plus tandem€ 153,-€ 237,-
Kivo tandem€ 180,-€ 258,-
Kivo Plus tandem€ 201,-€ 284,-
   
Van Raam Balance€ 124,-€ 186,-
Chat Riksja fietsn.v.t.€ 358,-

Alles is inclusief

Met een leasefiets ben je altijd en overal verzekerd van een fiets die als nieuw is. Want onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp; alles is inclusief. Geen zorgen dus over zaken als kettingspanning, versnellingen of verlichting voor je op pad gaat, maar altijd een fiets die rijdt als een zonnetje. En heb je pech, thuis of onderweg? Dan is er binnen 30 minuten een fietsenmaker van FietsNED bij je, deze repareert je fiets ter plekke vanuit een mobiele werkplaats, 24/7. 

Ontbinden van het leasecontract

Een leasecontract is voor een periode van 3 jaar. Maar bij overlijden, baanverlies of scheiding maken we een uitzondering. Het leasecontract mag dan ontbonden worden. Wel zo menselijk vinden wij.  

Optie om de fiets over te nemen

Aan het eind van de leaseperiode voelt de leasefiets natuurlijk helemaal als jouw fiets. Dan is het fijn om te weten dat je de fiets kunt overnemen. Je krijgt voor het einde van het leasecontract (3 jaar) een voorstel van de overnameprijs. 

Na 3 jaar weer een splinternieuwe fiets

Wil je de fiets niet overnemen aan het eind van de leaseperiode, dan kun je natuurlijk ook gewoon een nieuw leasecontract afsluiten. Voordeel hiervan is dat je een splinternieuwe fiets krijgt die voorzien is van de laatste snufjes en dat wij je opnieuw persoonlijk adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. Als Premium dealer van Van Raam hebben wij vrijwel alle modellen in ons showroom staan. Je kunt ze bovendien vrijblijvend uitproberen op ons testparcours in Drachten. 

Heb je vragen over het leasen van een aangepaste fiets? Bel, mail of maak een afspraak.