Aanhanger
Op maat

We kunnen de aanhanger ook geschikt maken voor een ander merk duofiets (bijv. Huka), andere driewielfiets, tandem of combinatie.

v.a. 2.150,- incl. btw
Offerte aanvragen

Voordelen

 1. Opbergsysteem mogelijk
 2. Ruimte ernaast voor een tweewieler
 3. Disselslot inbegrepen
 4. Licht gewicht
Aanhanger Easy Sport - Rider 3

Waarom een speciale aanhanger?

Naast de standaard aanhangers voor de Van Raam Easy Rider, Compact en Fun2go duofiets is het ook mogelijk om een aanhanger op maat te laten maken voor bijvoorbeeld een Easy Rider in combinatie met een Easy Sport of voor een Huka duofiets of enig ander merk.

Stuur ons de afstand tussen de achterwielen en of er een tweewieler naast geplaatst moet worden en wij sturen je een offerte voor de aanhanger op maat.

Aluminium oprijplaten

Voor het laden en lossen wordt gebruik gemaakt van aluminium oprij platen.

Handig kantelsysteem mogelijk

Als optie is er een kantelsysteem. Dit kantelsysteem zorg ervoor dat je de aanhanger verticaal geplaats kan worden (zie onderstaand voor foto's) en zodoende minder ruimte in beslag neemt.

Aanhanger is RDW gecertificeerd

De aanhanger op maat is niet alleen RDW-goedgekeurd, maar ook gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking.

U gaat dus zorgeloos de weg op met uw driewielfiets aanhanger. Goedgekeurd door de hele EU. 

Standaard aanhangers de we hebben:

Aanhanger voor driewieler of duofiets huren

Ben je nog niet zeker van de aanschaf? Of wil je de aanhanger alleen gebruiken voor een vakantie, dan is het mogelijk deze per week te huren.


Kenmerken

Voordelen

 1. Opbergsysteem mogelijk
 2. Ruimte ernaast voor een tweewieler
 3. Disselslot inbegrepen
 4. Licht gewicht

Opties

Goedgekeurd voor verzekering disselslot€ 150,-
Opbergsysteem, kantelsysteem€ 350,-
Afleveren op locatie (binnen Nederland)€ 150,-
Afleveren op locatie (in Belgie)€ 275,-

 

Vergelijkbare producten

Aanhanger Rolstoelfiets

Soms wil je een fietstocht in een andere omgeving of ander land. Dit is dan (net) te ver om heen te fietsen. Met de rolstoelfiets aanhanger is dit wel mogelijk.

Rolstoelfiets aanhanger

Aanhanger Driewielfiets

Soms wil je een fietstocht in een andere omgeving. Dit is dan (net) te ver om heen te fietsen. Met de driewielfiets aanhanger is dit wel mogelijk.

Driewielfiets aanhanger 1

Aanhanger Duofiets

Soms wil je een fietstocht in een andere omgeving of ander land. Dit is dan (net) te ver om heen te fietsen. Met de duofiets aanhanger is dit wel mogelijk.

Duofiets aanhanger 1

Huren van een aanhanger

Ben je nog niet zeker van de aanschaf? Of wil je de aanhanger alleen gebruiken voor een vakantie, dan is het mogelijk deze per week te huren.

Driewielfiets aanhanger 3

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max