Aanhanger
Op maat

We kunnen de aanhanger ook geschikt maken voor een ander merk duofiets (bijv. Huka), andere driewielfiets, tandem of combinatie.

v.a. 1.900,- incl. btw
Offerte aanvragen
Aanhanger Easy Sport - Rider 3

Waarom een speciale aanhanger?

Een ‘normale’ aanhanger of fietsdrager is vaak niet geschikt voor een aangepaste fiets. Dit komt omdat een aangepaste (elektrische) fiets al snel te zwaar is. Als je toch je fiets mee wilt nemen, dan is het belangrijk om hiervoor een speciale aanhanger aan te schaffen. Deze aanhanger is speciaal gemaakt om een aangepaste fiets mee te vervoeren, de fiets zit goed vast en kan veilig vervoerd worden.

Twee of meer fietsen vervoeren

Op de aanhangwagen is ook nog plaats voor een (of twee) fiets met twee wielen. Op de aanhanger is een Thule fietsendrager bevestigd. 

Aluminium oprijplaten

Voor het laden en lossen wordt gebruik gemaakt van aluminium oprij platen.

RDW gecertificeerd

De driewielfiets aanhanger is niet alleen RDW-goedgekeurd, maar ook gebouwd met de beste materialen en voorzien van een hoogwaardige afwerking. U gaat dus zorgeloos de weg op met uw driewielfiets aanhanger. Goedgekeurd door de hele EU. Afleveren in Duitsland niet mogelijk vanwege Duitse regelgeving.


Opties

Goedgekeurd voor verzekering disselslot€ 150,-
Opbergsysteem, kantelsysteem€ 350,-
Afleveren op locatie (binnen Nederland)€ 150,-
Afleveren op locatie (in Belgie)€ 250,-

 

Vergelijkbare producten

Aanhanger Rolstoelfiets

Soms wil je een fietstocht in een andere omgeving of ander land. Dit is dan (net) te ver om heen te fietsen. Met de rolstoelfiets aanhanger is dit wel mogelijk.

Rolstoelfiets aanhanger

Aanhanger Driewielfiets

Soms wil je een fietstocht in een andere omgeving. Dit is dan (net) te ver om heen te fietsen. Met de driewielfiets aanhanger is dit wel mogelijk.

Driewielfiets aanhanger 1

Aanhanger Duofiets

Soms wil je een fietstocht in een andere omgeving of ander land. Dit is dan (net) te ver om heen te fietsen. Met de duofiets aanhanger is dit wel mogelijk.

Duofiets aanhanger 1

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

  1. Wij gaan voor kwaliteit en service
  2. We verbeteren continu
  3. We houden van persoonlijke benadering
  4. We staan voor langdurige relaties
  5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max