Service & Contact

Neem voor vragen of advies direct contact met ons op. Je kunt ook langskomen in onze showroom in Drachten en proeffietsen. 

Maak een afspraak

Direct regelen

Regel onderstaand direct online en ontvang een bevestiging via de mail.

Service

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis in heel Nederland.

Financiering

Voor een vast bedrag per maand fiets je op aangepaste fiets.

Onze locatie

Care4More BV

Locatie

Pascallaan 2 (route)
9207 JS Drachten

  1. Rolstoeltoegankelijk
  2. Mindervalidentoilet
  3. Gratis parkeergelegenheid

Google Maps locatie

Showroom fietsparcours
Jan Tibbema Salesmanager

Stel je vraag aan onze adviseurs

Jan helpt u graag verder!

Contactformulier

Aanhef
Naam

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

  • Bij veel driewielfietsen is 4 bar een goede bandenspanning

  • Het is een specialistische markt waar deze producten niet op de lopende band online worden verkocht. Wij verkopen onze producten die aansluiten bij de behoefte

  • Helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Een aantal variabelen bepalen de actieradius; Hoe vol is de accu? Welk type accu heeft? Zijn er veel hellingen? Wat is de staat van de accu? Hoe hard zijn de banden? Wat is de mate van ondersteuning? etc. Als dit alles negatief is kan het maar zo maar 15 km zijn, indien alles gunstig is kan het wel ruim 100 km zijn. Gemiddeld kunt u uitgaan van 35 km.

  • Dit is geen enkel probleem, op elke Van Raam fiets die leverbaar is met een elektromotor kan deze ook achteraf worden ingebouwd.

  • Wij raden aan om de fiets elk jaar te laten controleren. In de gebruikshandleiding staat hoe je zelf regulier klein onderhoud kunt uitvoeren. De gebruikshandleiding is altijd op het internet te vinden bij de informatie over jouw type fiets indien je die niet meer hebt. Meer over het onderhoud van je fiets kun je ook vinden in het artikel 10 tips voor onderhoud (aangepaste) fiets.