Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Loopfiets volwassenen

De loopfiets voor volwassenen is inmiddels een vertrouwd straatbeeld. En dat is niet zo gek. Een volwassen loopfiets of loophulp is namelijk een uitkomst voor volwassenen of ouderen die moeite hebben met lopen, lang staan of met fietsen. Bijvoorbeeld door evenwichtsproblemen, artrose of snelle vermoeidheid. Voor wie juist moeite heeft met zitten is er de Lopifit loopfiets. De loopfietsen voor volwassenen die Care4More aanbiedt zijn van de hoogste kwaliteit en spelen ieder in op een andere behoefte of situatie.

Aantal Loopfiets volwassenen (3)

Bepaal welke loopfiets aansluit op jouw situatie

Bij Care4More hebben we uiteenlopende loopfietsen voor volwassenen. Van een lichte, ongemotoriseerde loopfiets tot een luxe elektrische loopfiets. Het belangrijkste onderscheid tussen loopfietsen wordt gemaakt door het doel dat de fiets dient: lopen of fietsen. Hieronder leggen we dat verschil uit.

Een loopfiets om te lopen - loophulp

Zoek je volwassen loopfiets voor ondersteuning bij het lopen? Een soort loopfiets step voor volwassenen, maar dan mét zadel? Dan is de Loophulp City een uitkomst. Deze opvouwbare loopfiets voor volwassenen draagt je lichaamsgewicht waardoor er geen druk wordt uitgeoefend op enkels en knieën. Een geweldige en niet voor niets populaire uitvinding waarmee je weer mobiel bent. En meenemen in bijvoorbeeld de auto, trein of caravan gaat eenvoudig, want deze loopfiets is opvouwbaar en weegt nog geen 10 kilogram.

Een loopfiets om te ‘fietsen’ - fietshulp

Op zoek naar een volwassen loopfiets als vervanger voor de fiets? Dan is een elektrische loopfiets voor volwassenen een uitstekende keuze. Met behulp van een krachtige accu kun je hiermee, comfortabel zittend en meestappend, fietssnelheden behalen. Liever de benen stil? Ook dat kan, op de treeplank. Bekijk onze SitGo Classic en SitGo Ultimate, deze loopfietsen zijn zeer geschikt voor mensen met fietsangst, artrose of een evenwichtsstoornis.

Een loopfiets voor volwassenen testen

Wil je een loopfiets testen? Dat kan bij Care4More. Maak een afspraak, dan zorgen wij dat je de loopfiets naar hartenlust kunt testen op ons indoor testparcours bij onze showroom in Drachten. Wij staan voor je klaar met persoonlijk advies.

Loopfiets kopen? vraag vrijblijvend een offerte aan

Overweeg je een loopfiets voor volwassenen te kopen of te leasen, vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ga hiervoor naar de pagina van de loopfiets van jouw keuze en klik op de knop ‘offerte aanvragen’.