Loophulp City

De Van Raam Loophulp City is een populaire loopfiets voor volwassenen. Dit loophulpmiddel is ideaal voor mensen die moeite hebben met lopen of lang staan.

v.a. 725,- incl. btw
Plan een proefrit Klik en bestel
Op voorraad  

Voordelen

 1. Ontlast gewrichten
 2. Lopen kost minder moeite
 3. Lage instap
 4. Opvouwbaar
Premium van Raam dealer
Van Raam Loophulp City
Bekijk Loophulp City in actie

Loophulp City, dé loophulp voor volwassenen

Heb je moeite met lopen of langere tijd staan, maar wil en hoef je nog niet aan een rolstoel of rollator? Dan is de Loophulp City een geweldige oplossing.

De loophulp ontlast 

Bij dit loophulpmiddel voor volwassenen draagt het zadel je lichaamsgewicht, hierdoor worden gewrichten en spieren ontlast.

De Loophulp City is buitengewoon wendbaar dankzij zijn kleine stevige wielen en is daarmee ook geschikt voor smalle paden en wegen. Opstappen gaat bovendien gemakkelijk dankzij de zeer lage instap.

Kortom; lopen met deze loophulp kost weinig moeite en gaat vlot. Hierdoor kun je pijnvrij genieten van bewegen in de buitenlucht.

Makkelijk mee te nemen

De Loophulp City weegt slechts 9 kilo en is opvouwbaar. Hierdoor neem je de loophulp eenvoudig mee in de kofferbak van de auto. De loophulp past ook gemakkelijk in de bus, trein of laadruimte van een vliegtuig. Hierdoor kun je ook op vakantie van de loophulp gebruik maken.

City loopfiets

Standaard wordt de city loopfiets uitgevoerd met een handrem, stabiele standaard en snelspanner op het zadel. Liever een ander zadel op de loophulp? Geen probleem. Elk gangbaar zadel past.

Optioneel is een zadellift waarmee je het zadel automatisch naar de gewenste hoogte brengt. Ook een mandje voorop behoort tot de mogelijkheden, net als een versterkte uitvoering van de loophulp. Hiermee stijgt het maximale gebuikersgewicht van 100 naar 150 kilo.

Van Raam loophulp

De Van Raam loophulp city is van het Nederlandse merk Van Raam. Deze fabrikant is gespecialiseerd in aangepaste fietsen en loophulpmiddelen. Care4More is premium dealer  van Van Raam en kan je daardoor van uitgebreid advies voorzien. Kom hiervoor naar onze showroom, of bel, mail of stuur een chatbericht.

Accessoires opvouwbare loophulp

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar. De belangrijkste zijn het mandje voorop om je spullen mee te nemen en het gelzadel. Een gelzadel geeft extra zitcomfort t.o.v. een standaard zadel. De meerprijs voor een mandje is € 50,- en de meerprijs voor een gelzadel is ook € 50,-


Kenmerken

Voordelen

 1. Ontlast gewrichten
 2. Lopen kost minder moeite
 3. Lage instap
 4. Opvouwbaar
 5. Wensbaar

Meegeleverd

 1. Handrem
 2. Stabiele standaard
 3. Snelspanner op zadel

Specificaties

Max. gebruikersgewicht100 kg
Max. gebruikersgewicht (versterkt)150 kg
Instaphoogte22 cm
Bnnenbeenlengte70-95 cm
Gewicht9 kg
Lengte113 cm
Breedte55 cm
Wielmaat12,5 inch

Bestanden

 1. Opties Loophulp City (PDF)
 2. Maatvoering Loophulp City.PDF (PDF)
 3. Gebruiksaanwijzing Loophulp City.pdf (PDF)
 4. CE-verklaring Loophulp City.pdf (PDF)

Vergelijkbare producten

Loopbandfiets Lopifit

Rijden door te wandelen! Inderdaad, de Lopifit combineert de ontspanning van het wandelen en het snelle verplaatsen met een fiets.

Lopifit loopbandfiets 1

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max