Loopbandfiets
Lopifit

Rijden door te wandelen! Inderdaad, de Lopifit combineert de ontspanning van het wandelen en het snelle verplaatsen met een fiets.

Voordelen

 1. Krachtige accu (960 Wh)
 2. Actieradius 50-70 km
 3. 5 instelbare snelheden
 4. Eenvoudige bediening

Lopifit, de elektrische loopbandfiets

De Lopifit loopfiets is een van de meest innovatieve aangepaste fietsen van de afgelopen jaren. Deze elektrische loopfiets combineert de ontspanning van wandelen met het snelle voortbewegen van een fiets. De fiets is heel veilig en daarmee geschikt voor alle leeftijden.

‘Loop’ door de wijde omgeving

Deze elektrische loopbandfiets heeft een actieradius van maar liefst 50 tot 70 kilometer. Dat betekent dat u (weer) volop van de wijde omgeving kunt genieten. En dat zonder zadelpijn en mét de wind door uw haren.

U bent gezond en ontspannen bezig en voelt u zo vrij als een vogel. Het maakt de Lopifit een geweldige beleving.

Zo werkt de Lopifit

De elektrische loopbandfiets is uitgerust met een krachtige accu en motor. Door een stap te zetten op de band activeert u deze en gaat de fiets vooruit.

Opstappen is daarmee heel eenvoudig. Met de 5 versnellingen kunt u de snelheid vervolgens op de gewenste stand instellen.

Ook remmen gaat vlot, veilig en gemakkelijk met de hoogwaardige schijfremmen. Sensoren in de remhendels zorgen ervoor dat de loopband op een prettige en veilige manier tot stilstand komt.

Ontstaan van de loopbandfiets

De Lopifit is een Nederlandse uitvinding van Bruin Bergmeester. Net als vele anderen merkte hij dat hij moeite had om op een gezond gewicht te blijven. Hij had een zittend beroep en verplaatste zich naar zijn werk met de auto en begreep dat hier verandering in moest komen.

De afstand naar zijn werk was 15 km en met een gewone fiets kwam hij vaak bezweet aan. Dat wilde hij niet langer. "Hij vroeg zichzelf af, waarom hij de loopband niet buiten zou kunnen gebruiken".

Tijdens een wandeling op zijn loopband thuis vroeg hij zichzelf af waarom hij de loopband niet buiten zou kunnen gebruiken. Hij ging achter de tekentafel zitten en begon te bouwen en te ontwerpen.

Bruin maakte ‘s werelds eerste elektrische loopbandstep, De Lopifit. De Lopifit stelt de gebruiker in staat om in een wandeltempo (5 km/uur) te lopen en met fietssnelheden vooruit te gaan (tot max. 25 km/uur).

Lopifit prijs

Wij bieden de Lopifit fiets aan voor € 2.990,-. Dit is incl. aflevering op elke locatie in Nederland. Daarbij hebt u de keuze uit de kleuren blauw, rood en zwart.

Wij kunnen u eveneens voorzien van vrijblijvend advies op maat. ‘Wist u dat de Lopifit een Nederlandse uitvinding is?’


Kenmerken

Voordelen

 1. Krachtige accu (960 Wh)
 2. Actieradius 50-70 km
 3. 5 instelbare snelheden
 4. Eenvoudige bediening

Specificaties

Actieradius50-70 km
Max. gebruikersgewicht125 kg
Snelheid25 km/uur
Gewicht55 kg
Lengte222 cm
Breedte42 cm
Hoogte stuur120 cm
Voorwiel28 inch
Achterwiel20 inch
Vermogen250 W
Accu capaciteit960 Wh
Gewicht accu5 kg
Oplaadtijd4 uur
Remmen voor/achterSchrijfremmen

Vergelijkbare producten

Loophulp City

De Van Raam Loophulp City is een populaire loopfiets voor volwassenen. Dit loophulpmiddel is ideaal voor mensen die moeite hebben met lopen of lang staan.

Van Raam Loophulp City

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max