CargoBike
Cruiser Long

Een klassieke tweewieler bakfiets, met een fraaie vintage look en extra lengte. Geschikt voor 3 kids (eventueel 1 in een maxi-cosi) of een hondenbench.

v.a. 2.395,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 118,- p.m.

Voordelen

 1. Meer lengte, licht sturen
 2. Voor 3 kinderen
 3. Fraaie vintage-uitvoering
 4. Ook als elektrische bakfiets

CargoBike Cruiser Long – ‘grote’ bakfiets tweewieler

Dit is best een grote bakfiets voor een tweewieler, en dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo kan er in de bak een extra bankje worden geplaatst, waardoor er maar liefst 3 kinderen mee kunnen. En kan jouw kleine nog niet zitten, maar wel liggen in een maxicosi? Laat dan het bankje achterwege. 

Zorgeloos op pad met deze grote bakfiets

De CargoBike Cruiser Long is een heel prettig bestuurbare bakfiets – ondanks de extra lengte. Dat is met name te danken aan het lage zwaartepunt door de laag gepositioneerde bak. Ander voordeel daarvan: de kinderen stappen eenvoudig in en uit. Veilig zitten doen ze in de magnetisch sluitende 3 punts gordel. En veilig parkeren doe jij met de 4 punts standaard.

Cruiser of liever de Classic bakfiets?

Voor welke CargoBike Long kies jij? Het broertje van de Cruiser is de CargoBike Classic Long. En hoewel zijn naam anders doet vermoeden, is dat een bakfiets met een moderne uitstraling. Ga je voor de Cruiser ‘vintage’ bakfiets, dan ga je voor:

- In kleur gelakte brede spatborden
- Brooks leren zadel en handvatten
- Geen bagagedrager
- Retro koplamp
- Crèmekleurige brede banden

Kap op je bakfiets?

Met een lengte van 253 cm is de CargoBike Cruiser Long 25 centimeter langer dan de CargoBike Cruiser Short. In de breedte zijn ze gelijk: 63 cm. Deze mooie grote bakfiets is verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren, met een hondenbench, maar ook een tentje (kap) – waarmee het kroost lekker droog blijft. Bekijk alle opties onderaan de pagina.

Maak het een elektrische bakfiets / e bakfiets!

Deze grote bakfiets is ook verkrijgbaar als elektrische bakfiets middenmotor. Hiermee fiets je nóg lichter - en sneller als je wilt. Ook handig: de middenmotor ondersteunt ook wanneer je met de elektrische bakfiets aan de hand loopt. De accu van de middenmotor is trouwens uitneembaar; fijn wanneer er even geen stopcontact in de buurt van je elektrische bakfiets is. De middenmotor van de e-bakfiets is van Shimano STEPS. Deze bewezen betrouwbare middenmotor is relatief licht in gewicht, heeft een groot bereik en biedt uitstekende ondersteuning. Je bedient het systeem (met versnellingen) eenvoudig via een display op het stuur, vlakbij je duim. Hierdoor kun je je handen aan het stuur van je elektrische bakfiets houden, wel zo veilig.

Ervaar deze bakfiets zelf

Natuurlijk snappen we dat jij – en de kids! – de bakfiets rustig willen uitproberen. Welke uitvoering of grootte je ook wilt testen: alle bakfietsen die we aanbieden staan klaar voor een testrit op ons indoor testparcours. Liever een ommetje op het bedrijventerrein, of 2? Geen enkel probleem. Jullie zijn van harte welkom in Drachten.


Kenmerken

Voordelen

 1. Meer lengte, licht sturen
 2. Voor 3 kinderen
 3. Fraaie vintage-uitvoering
 4. Ook als elektrische bakfiets

Specificaties

Breedte63 cm
Lengte253 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Bestanden

 1. Opties CargoBike Long (PDF)
 2. Afmetingen van de bakfietsen (PDF)

Vergelijkbare producten

CargoBike Cruiser Short

Deze tweewieler bakfiets heeft een klassieke uitstraling. Een mooie vintage bakfiets waarmee je met gemak 2 kinderen of 1 maxi-cosi vervoert.

Bakfiets Cruiser Kort

CargoBike Classic Long

Een tweewieler bakfiets met moderne uitstraling, maar dan wat langer. En daarmee geschikt voor 3 kinderen, waarvan eventueel 1 in een maxi-cosi.

Bakfiets CargoBike Classic Long 0

CargoTrike Cruiser (3 wieler)

Deze CargoTrike Cruiser is een stijlvolle 3 wiel bakfiets. Vervoer met gemak meer dan 3 kinderen en geniet onderweg van jullie rit én het fraaie design.

Bakfiets CargoTrike Cruiser Wide 0

CargoBike Classic Short

Een klassieke ‘kleine’ bakfiets in een modern jasje. Ideaal om met 2 kinderen of 1 maxi-cosi op pad te gaan. Ook verkrijgbaar met kap.

Bakfiets CargoBike Classic Short 0

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max