CargoBike
Classic Short

Een klassieke ‘kleine’ bakfiets in een modern jasje. Ideaal om met 2 kinderen of 1 maxi-cosi op pad te gaan. Ook verkrijgbaar met kap.

v.a. 2.135,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 112,- p.m.

Voordelen

 1. Kleine bakfiets, moderne look
 2. Licht fietsend en sturend
 3. Voor 2 kinderen of 1 maxi-cosi
 4. Ook als elektrische bakfiets
Bakfiets CargoBike Classic Short 0

CargoBike Classic Short – kleine bakfiets tweewieler

Met deze relatief kleine tweewieler bakfiets ga je lekker op pad met de kinderen. Er is plek voor 2 zittende kids of 1 maxicosi. Ze zitten stevig vast dankzij de magnetisch sluitende 3 punts gordels in de bak.

Hup, in de bakfiets kinderen!

Deze bakfiets fietst licht, stuurt fijn en heeft de bak dicht bij de grond. Hierdoor kunnen de kinderen makkelijk instappen en ligt het zwaartepunt laag, wat een prettige, stabiele wegligging met zich meebrengt. Aangekomen op je plek van bestemming parkeer je de bakfiets veilig en stabiel met de unieke 4 punts standaard.

Bakfiets Classic of Cruiser?

Voor welke CargoBike Short ga jij? Deze fraaie Classic of zijn ‘vintage’ broertje: de CargoBike Cruiser Short? De classic is, anders dan de naam doet vermoeden, de bakfiets met een strakke, moderne uitstraling. Fijn is ook dat deze standaard is uitgerust met een bagagedrager.

Deze kleine bakfiets met kap?

Zowel de Classic als de Cruiser is 228 cm lang, 63 cm breed en verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren. Beide zijn bovendien leverbaar met een kap (tentje) over de bak, hierdoor hoef je geen rekening te houden met het weer en kun je elke dag genieten van je tweewieler bakfiets.

Maak het een elektrische bakfiets / e bakfiets!

Deze kleine bakfiets is ook verkrijgbaar als elektrische bakfiets met middenmotor. Hiermee fiets je nóg lichter - en sneller als je wilt. Ook handig: de middenmotor ondersteunt ook wanneer je met de elektrische bakfiets aan de hand loopt. De accu van de middenmotor is trouwens uitneembaar; fijn wanneer er even geen stopcontact in de buurt van je elektrische bakfiets is. De middenmotor van de e-bakfiets is van Shimano STEPS. Deze bewezen betrouwbare middenmotor is relatief licht in gewicht, heeft een groot bereik en biedt uitstekende ondersteuning. Je bedient het systeem (met versnellingen) eenvoudig via een display op het stuur, vlakbij je duim. Hierdoor kun je je handen aan het stuur van je elektrische bakfiets houden, wel zo veilig.

Deze compacte tweewieler bakfiets uitproberen

Probeer deze bakfiets én de kap zelf uit in onze showroom. Maak vrijblijvend een proefrit samen met je kinderen op ons indoor fietsparcours of de rustige straten rondom ons gebouw.


Kenmerken

Voordelen

 1. Kleine bakfiets, moderne look
 2. Licht fietsend en sturend
 3. Voor 2 kinderen of 1 maxi-cosi
 4. Ook als elektrische bakfiets

Specificaties

Breedte63 cm
Lengte228 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Bestanden

 1. Opties CargoBike Short (PDF)
 2. Afmetingen van de bakfietsen (PDF)

Vergelijkbare producten

CargoTrike Cruiser (3 wieler)

Deze CargoTrike Cruiser is een stijlvolle 3 wiel bakfiets. Vervoer met gemak meer dan 3 kinderen en geniet onderweg van jullie rit én het fraaie design.

Bakfiets CargoTrike Cruiser Wide 0

CargoBike Classic Long

Een tweewieler bakfiets met moderne uitstraling, maar dan wat langer. En daarmee geschikt voor 3 kinderen, waarvan eventueel 1 in een maxi-cosi.

Bakfiets CargoBike Classic Long 0

CargoBike Cruiser Short

Deze tweewieler bakfiets heeft een klassieke uitstraling. Een mooie vintage bakfiets waarmee je met gemak 2 kinderen of 1 maxi-cosi vervoert.

Bakfiets Cruiser Kort

CargoBike Cruiser Long

Een klassieke tweewieler bakfiets, met een fraaie vintage look en extra lengte. Geschikt voor 3 kids (eventueel 1 in een maxi-cosi) of een hondenbench.

Bakfiets CargoBike Cruiser Long 0

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max