CargoTrike
Cruiser (3 wieler)

Deze CargoTrike Cruiser is een stijlvolle 3 wiel bakfiets. Vervoer met gemak meer dan 3 kinderen en geniet onderweg van jullie rit én het fraaie design.

v.a. 2.815,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 130,- p.m.

Voordelen

 1. Vintage 3 wiel bakfiets
 2. Voor 3 tot 6 kids
 3. In smal of breed
 4. Ook als elektrische bakfiets
Bakfiets CargoTrike Cruiser Wide 0

CargoTrike Cruiser – 3 wiel bakfiets

De CargoTrike Cruiser is een geweldige 3 wiel bakfiets die erg in trek is bij grote gezinnen. Dankzij het lage zwaartepunt en de 3 wielen is de wegligging super.

De bak van de CargoTrike Cruiser is standaard voorzien van 4 gordeltjes. Maar hoeveel kinderen je mee kunt nemen hangt af van je keuze: een smalle of bredere bak.

CargoTrike met smalle of brede bak?

De CargoTrike Cruiser bakfiets is er in een smal (85 cm) en breder (95 cm) model. De ‘Wide’ variant kan wel tot 6 kinderen in de gordels vervoeren.

Kijk wel even of de deuropeningen van de garage en schutting breed genoeg zijn voor deze bakfiets. Het kan zomaar zijn dat de ‘Narrow’ dan een verstandiger keuze is.

Vintage bakfiets – of liever modern?

Net als de CargoBike Cruiser Short en CargoBike Cruiser Long is ook de CargoTrike Cruiser er in een Classic-uitvoering. Waar de Classic een moderne look heeft, ga je met de Cruiser voor een fraaie vintage bakfiets:

- Crèmekleurige banden
- Matzwarte spatborden
- Brooks leren zadel en handvaten
- Grote dingdong-bel

Bakfiets met vele opties

De CargoTrike Cruiser is 210 cm lang en is uitvoerbaar in 10 verschillende kleuren, met een tentje (kap) over de bak en nog veel meer opties. Bekijk ze onderaan de pagina.

Maak het een elektrische bakfiets / e bakfiets!

Deze 3 wiel bakfiets is ook verkrijgbaar als elektrische bakfiets middenmotor. Hiermee fiets je nóg lichter - en sneller als je wilt. Ook handig: de middenmotor ondersteunt ook wanneer je met de elektrische bakfiets aan de hand loopt.

De accu van de middenmotor is trouwens uitneembaar; fijn wanneer er even geen stopcontact in de buurt van je elektrische bakfiets is. De middenmotor van de e-bakfiets is van Shimano STEPS.

Deze bewezen betrouwbare middenmotor is relatief licht in gewicht, heeft een groot bereik en biedt uitstekende ondersteuning. Je bedient het systeem (met versnellingen) eenvoudig via een display op het stuur, vlakbij je duim. Hierdoor kun je je handen aan het stuur van je elektrische bakfiets houden, wel zo veilig.

Maak een proefrit op deze 3 wiel bakfiets

Probeer deze fraaie vintage bakfiets (met of zonder kap) eens uit op ons indoor testparcours. En neem gerust de kinderen mee! Wij beantwoorden al jullie vragen, zorgen voor wat lekkers te drinken en laten jullie vooral lekker fietsen.


Kenmerken

Voordelen

 1. Vintage 3 wiel bakfiets
 2. Voor 3 tot 6 kids
 3. In smal of breed
 4. Ook als elektrische bakfiets

Specificaties

Breedte85 of 95 cm
Lengte210 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Bestanden

 1. Opties CargoTrike Narrow (PDF)
 2. Opties CargoTrike Wide (PDF)
 3. Afmetingen van de bakfietsen (PDF)

Vergelijkbare producten

Bakfiets Trike Daycare

Deze bakfiets is geschikt voor maximaal 6 jonge kinderen (2-4 jaar). Eventueel past er nog een kinderstoeltje op de achter drager waarmee in totaal 7 kinderen mee kunnen.

Bakfiets kinderdagverblijf

CargoTrike Classic (3 wieler)

De CargoTrike Classic is een 3 wiel bakfiets. Ideaal voor als je meer dan 3 kinderen wil vervoeren. Probeer deze fraaie 3 wiel bakfiets bij ons uit.

Bakfiets CargoTrike Classic Wide 0

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max