CargoTrike
Classic (3 wieler)

De CargoTrike Classic is een 3 wiel bakfiets. Ideaal voor als je meer dan 3 kinderen wil vervoeren. Probeer deze fraaie 3 wiel bakfiets bij ons uit.

v.a. 2.595,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 124,- p.m.

Voordelen

 1. 3 wiel bakfiets
 2. Voor 3 tot 7 kinderen
 3. In Narrow, Wide en Daycare
 4. Ook als elektrische bakfiets
Bakfiets CargoTrike Classic Wide 0

3 wiel bakfiets voor 3 of meer kinderen

De CargoTrike Classic is een ideaal vervoersmiddel voor grote gezinnen, gastouders of kinderdagverblijven. De CargoTrike is standaard voorzien van 4 gordeltjes. Bij de Daycare ‘kinderopvang’ bakfiets kunnen er zelfs tot 7 kinderen meerijden: 6 kinderen in de bak en 1 achterop.

Narrow (smal) of Wide (breed) bakfiets

De CargoTrike Classic is er in een smalle (85 cm) en brede (95 cm) variant. De Wide-versie kan meer kinderen meenemen (tot 6 in de gordels) en ligt nóg stabieler op de weg. Maar breder hoeft niet altijd beter te zijn; kijk voor aanschaf bijvoorbeeld goed hoe breed de deuropeningen zijn waardoor je 3 wiel bakfiets moet kunnen rijden. De Narrow-variant kan dan een slimmere keuze zijn.

Daycare: ideale bakfiets kinderopvang

De Wide-versie van de CargoTrike Classic is er ook als Daycare model. Dit is de ideale bakfiets voor een kinderopvang of grote familie. Bij deze 3 wiel bakfiets van formaat staan de bankjes in de lengte, hierdoor kunnen er tot 6 (niet al te grote) kinderen met een gordel om in de bak zitten. En met een kinderzitje achterop, kunnen er wel 7 kinderen mee!

Klassieke of vintage 3 wiel bakfiets?

Net als de CargoBike Classic Short en CargoBike Classic Long is ook de CargoTrike Classic verkrijgbaar in een Cruiser-variant. Waar de Classic doet denken aan de bakfiets van eind jaren 90 – door de stevige stalendrager, RVS-stuurbocht en -pen, stevige wielen en RVS-spatborden – neemt de vintage look van de CargoTrike Cruiser je verder mee terug in de tijd.

Solide stalen frame en houten bak

De CargoTrike Classic heeft een stevig stalen frame van Nederlandse makelij, dat is afgewerkt met drie lagen poederlak. De bak is van watervast multiplex (FSC gekeurd). Beide zijn dus uitstekend beschermd tegen het Nederlandse herfst- en winterweer. Natuurlijk is het wel aan te raden je 3 wiel bakfiets droog te stallen.

De CargoTrike heeft veel opties

De CargoTrike Classic is 210 cm lang en 85/95 cm breed (afhankelijk van Narrow of Wide). Je 3 wiel bakfiets kan worden geleverd in maar liefst 10 verschillende kleuren en kent daarnaast nog vele andere opties. Zo is de bakfiets leverbaar met een kap (tentje) over de bak, zodat zelfs een regenbui jullie niet kan weerhouden te gaan fietsen.

Maak het een elektrische bakfiets / e bakfiets!

Deze 3 wiel bakfiets is ook verkrijgbaar als elektrische bakfiets middenmotor. Hiermee fiets je nóg lichter - en sneller als je wilt. Ook handig: de middenmotor ondersteunt ook wanneer je met de elektrische bakfiets aan de hand loopt. De accu van de middenmotor is trouwens uitneembaar; fijn wanneer er even geen stopcontact in de buurt van je elektrische bakfiets is. De middenmotor van de e-bakfiets is van Shimano STEPS. Deze bewezen betrouwbare middenmotor is relatief licht in gewicht, heeft een groot bereik en biedt uitstekende ondersteuning. Je bedient het systeem (met versnellingen) eenvoudig via een display op het stuur, vlakbij je duim. Hierdoor kun je je handen aan het stuur van je elektrische bakfiets houden, wel zo veilig.

Deze 3 wiel bakfiets uitproberen

Probeer deze 3 wiel bakfiets (én kap) vrijblijvend uit in onze showroom. Maak vrijblijvend een proefrit op ons indoor fietsparcours of de rustige straten rondom ons gebouw – en neem gerust de kinderen mee. Wij zijn er om al jullie vragen te beantwoorden.


Kenmerken

Voordelen

 1. 3 wiel bakfiets
 2. Voor 3 tot 7 kinderen
 3. In Narrow, Wide en Daycare
 4. Ook als elektrische bakfiets

Specificaties

Breedte85 of 95 cm
Lengte210 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Bestanden

 1. Opties CargoTrike Narrow (PDF)
 2. Opties CargoTrike Wide (PDF)
 3. Afmetingen van de bakfietsen (PDF)

Vergelijkbare producten

CargoBike Cruiser Short

Deze tweewieler bakfiets heeft een klassieke uitstraling. Een mooie vintage bakfiets waarmee je met gemak 2 kinderen of 1 maxi-cosi vervoert.

Bakfiets Cruiser Kort

CargoBike Classic Long

Een tweewieler bakfiets met moderne uitstraling, maar dan wat langer. En daarmee geschikt voor 3 kinderen, waarvan eventueel 1 in een maxi-cosi.

Bakfiets CargoBike Classic Long 0

CargoTrike Cruiser (3 wieler)

Deze CargoTrike Cruiser is een stijlvolle 3 wiel bakfiets. Vervoer met gemak meer dan 3 kinderen en geniet onderweg van jullie rit én het fraaie design.

Bakfiets CargoTrike Cruiser Wide 0

Bakfiets Trike Daycare

Deze bakfiets is geschikt voor maximaal 6 jonge kinderen (2-4 jaar). Eventueel past er nog een kinderstoeltje op de achter drager waarmee in totaal 7 kinderen mee kunnen.

Bakfiets kinderdagverblijf

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max