Bakfiets Trike
Daycare

Deze bakfiets is geschikt voor maximaal 6 jonge kinderen (2-4 jaar). Eventueel past er nog een kinderstoeltje op de achter drager waarmee in totaal 7 kinderen mee kunnen.

Voordelen

 1. Geschikt voor 6 kinderen
 2. Handige instapopening
 3. Regenhuif mogelijk
 4. Gordels met kliksysteem
Bakfiets kinderdagverblijf

Geschikt voor 6 jonge kinderen

Wil je meer dan vier kinderen vervoeren in een bakfiets? Dan is de CargoTrike Kinderopvang wellicht een optie Deze elektrische bakfiets wordt aangedreven door een Shimano STEPS middenmotor.

De ruime laadbak biedt plaats aan zes kinderen ( +/- 2 tot 4 jaar) en eventueel kan er nog een fietsstoeltje op de bagagedrager worden bevestigd, zodat er in totaal zeven kinderen mee kunnen.

Deze bakfiets is dan ook zeer geschikt voor kinderopvang, kinderdagverblijven of gastouders. Door de opening aan de voorkant van de laadbak kunnen kinderen eenvoudig in en uit stappen.  

Optionele regenhuif mogelijk

Deze bakfiets wordt standaard geleverd met zwarte handvatten, een zwart zadel en een optionele luxe zwarte regenhuif. De regenhuif is gemaakt van botendoek en daardoor erg stevig en waterdicht. Het frame is leverbaar in verschillende kleuren. 


Kenmerken

Voordelen

 1. Geschikt voor 6 kinderen
 2. Handige instapopening
 3. Regenhuif mogelijk
 4. Gordels met kliksysteem

Specificaties

Breedte95 cm
Lengte210 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Vergelijkbare producten

CargoTrike Cruiser (3 wieler)

Deze CargoTrike Cruiser is een stijlvolle 3 wiel bakfiets. Vervoer met gemak meer dan 3 kinderen en geniet onderweg van jullie rit én het fraaie design.

Bakfiets CargoTrike Cruiser Wide 0

CargoBike Cruiser Short

Deze tweewieler bakfiets heeft een klassieke uitstraling. Een mooie vintage bakfiets waarmee je met gemak 2 kinderen of 1 maxi-cosi vervoert.

Bakfiets Cruiser Kort

CargoBike Classic Long

Een tweewieler bakfiets met moderne uitstraling, maar dan wat langer. En daarmee geschikt voor 3 kinderen, waarvan eventueel 1 in een maxi-cosi.

Bakfiets CargoBike Classic Long 0

CargoBike Classic Short

Een klassieke ‘kleine’ bakfiets in een modern jasje. Ideaal om met 2 kinderen of 1 maxi-cosi op pad te gaan. Ook verkrijgbaar met kap.

Bakfiets CargoBike Classic Short 0

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max