CargoBike
Classic Long

Een tweewieler bakfiets met moderne uitstraling, maar dan wat langer. En daarmee geschikt voor 3 kinderen, waarvan eventueel 1 in een maxi-cosi.

v.a. 2.185,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 113,- p.m.

Voordelen

 1. Licht sturende tweewieler
 2. Voor maximaal 3 kinderen
 3. Classic bakfiets, moderne look
 4. Ook als elektrische bakfiets
Bakfiets CargoBike Classic Long 0

CargoBike Classic Long – ‘grote’ bakfiets tweewieler

Voor een tweewieler is dit een grote bakfiets. En die extra lengte biedt je extra mogelijkheden. Zo heeft de bak plek voor een extra bankje, waarmee er in totaal 3 kinderen mee kunnen. Je kunt het extra bankje ook achterwege laten en op die plek een maxicosi zetten. Ook een hondenbench is mogelijk.

Zorgeloos de hort op met deze ‘kinderbakfiets’

Met de CargoBike Classic Long gaan jij en je kinderen veilig de hort op. Terwijl de kinderen comfortabel (maar stevig) vastzitten in de magnetisch sluitende 3 punts gordels, fiets jij ontspannen naar jullie plek van bestemming. Daar aangekomen stap je gemakkelijk af en zet je de bakfiets op de stabiele 4 punts standaard. Eenmaal uit hun gordels stappen de kinderen eenvoudig uit door de lage ligging van de bak.

Jouw grote bakfiets als Classic of Cruiser?

Voor welke CargoBike Long kies jij? De Classic of de Cruiser? Waar de Classic een moderne, eigentijds look heeft, daar neemt de Cruiser je met zijn vintage-uitstraling terug in de tijd. Lekker praktisch aan de Classic: deze heeft standaard een bagagedrager.

Bakfiets met kap leverbaar

De CargoBike Classic Long is 253 cm lang (de CargoBike Classic Short 228 cm), 63 cm breed en kan worden uitgevoerd in 10 verschillende kleuren. De bakfiets kent diverse opties, waaronder een hondenbench en een kap (tentje) over de bak. Met zo’n kap kan zelfs een regenbui jullie niet weerhouden om op pad te gaan.

Maak het een elektrische bakfiets / e bakfiets!

Deze grote bakfiets is ook verkrijgbaar als elektrische bakfiets met middenmotor. Hiermee fiets je nóg lichter - en sneller als je wilt. Ook handig: de middenmotor ondersteunt ook wanneer je met de elektrische bakfiets aan de hand loopt. De accu van de middenmotor is trouwens uitneembaar; fijn wanneer er even geen stopcontact in de buurt van je elektrische bakfiets is. De middenmotor van de e-bakfiets is van Shimano STEPS. Deze bewezen betrouwbare middenmotor is relatief licht in gewicht, heeft een groot bereik en biedt uitstekende ondersteuning. Je bedient het systeem (met versnellingen) eenvoudig via een display op het stuur, vlakbij je duim. Hierdoor kun je je handen aan het stuur van je elektrische bakfiets houden, wel zo veilig.

Deze ‘grote’ tweewieler bakfiets uitproberen

Probeer deze bakfiets (én kap) vrijblijvend uit in onze showroom. Maak een proefrit samen met je kinderen op ons indoor fietsparcours of de rustige straten rondom ons pand. Wij zijn er om al je vragen te beantwoorden.


Kenmerken

Voordelen

 1. Licht sturende tweewieler
 2. Voor maximaal 3 kinderen
 3. Classic bakfiets, moderne look
 4. Ook als elektrische bakfiets

Specificaties

Breedte63 cm
Lengte253 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Bestanden

 1. Opties CargoBike Long (PDF)
 2. Afmetingen van de bakfietsen (PDF)

Vergelijkbare producten

CargoTrike Classic (3 wieler)

De CargoTrike Classic is een 3 wiel bakfiets. Ideaal voor als je meer dan 3 kinderen wil vervoeren. Probeer deze fraaie 3 wiel bakfiets bij ons uit.

Bakfiets CargoTrike Classic Wide 0

CargoBike Cruiser Long

Een klassieke tweewieler bakfiets, met een fraaie vintage look en extra lengte. Geschikt voor 3 kids (eventueel 1 in een maxi-cosi) of een hondenbench.

Bakfiets CargoBike Cruiser Long 0

CargoBike Classic Short

Een klassieke ‘kleine’ bakfiets in een modern jasje. Ideaal om met 2 kinderen of 1 maxi-cosi op pad te gaan. Ook verkrijgbaar met kap.

Bakfiets CargoBike Classic Short 0

CargoTrike Cruiser (3 wieler)

Deze CargoTrike Cruiser is een stijlvolle 3 wiel bakfiets. Vervoer met gemak meer dan 3 kinderen en geniet onderweg van jullie rit én het fraaie design.

Bakfiets CargoTrike Cruiser Wide 0

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max