CargoBike
Cruiser Short

Deze tweewieler bakfiets heeft een klassieke uitstraling. Een mooie vintage bakfiets waarmee je met gemak 2 kinderen of 1 maxi-cosi vervoert.

v.a. 2.345,- incl. btw
Plan een proefrit Offerte aanvragen
Lease vanaf € 117,- p.m.

Voordelen

 1. Vintage cargo bakfiets
 2. Licht fietsen, licht sturen
 3. Voor 2 kinderen of 1 maxi-cosi
 4. Ook als elektrische bakfiets
Bakfiets Cruiser Kort

CargoBike Cruiser Short – compacte bakfiets tweewieler

Deze tweewieler bakfiets ‘vintage look’ is voorzien van alle hedendaagse technieken, maar geeft je wel dat klassieke bakfietsgevoel. Met speels gemak rijd je weg met deze bakfiets en stuur je de (max. 2) kids of (1) maxicosi zonder moeite naar de plek van bestemming. Je kroost zit veilig en stabiel in de bak door de magnetisch sluitende 3 punts gordels.

Compacte bakfiets met laag zwaartepunt

Waardoor deze bakfiets zo licht stuurt? Dat zit ‘m in de geometrie van de Cargobike Cruiser Short en vooral het lage zwaartepunt. De bak ligt niet ver van de grond, dit maakt het niet alleen fijn sturen in zowel beladen als lege toestand; ook de kinderen kunnen makkelijk in- en uitstappen. Aangekomen op bestemming doet de unieke 4 punts standaard z’n werk.

 

Welke CargoBike Short heeft jouw voorkeur? Val jij voor de fraaie vintagelook van de Cruiser, of vind je de moderne uitstraling van de CargoBike Classic Short mooier? Anders dan zijn broertje heeft de Cruiser:

- In kleur gelakte brede spatborden
- Brooks leren zadel en handvatten
- Geen achter drager
- Retro koplamp
- Crèmekleurige brede banden

Opties voor deze bakfiets

De Cruiser en de Classic zijn beide 228 cm lang en 63 cm breed. Ze zijn leverbaar in 10 kleuren. Ook aan andere opties geen gebrek. Zo kun je kiezen voor een kap (tentje) over de bak, dan blijft je belangrijkste bagage lekker droog. Onderaan deze pagina vind je alle opties.

Elektrische bakfiets / e bakfiets?

Deze compacte bakfiets is ook verkrijgbaar als elektrische bakfiets met middenmotor. Hiermee fiets je nóg lichter - en sneller als je wilt. Ook handig: de middenmotor ondersteunt ook wanneer je met de elektrische bakfiets aan de hand loopt. De accu van de middenmotor is trouwens uitneembaar; fijn wanneer er even geen stopcontact in de buurt van je elektrische bakfiets is. De middenmotor van de e-bakfiets is van Shimano STEPS. Deze bewezen betrouwbare middenmotor is relatief licht in gewicht, heeft een groot bereik en biedt uitstekende ondersteuning. Je bedient het systeem (met versnellingen) eenvoudig via een display op het stuur, vlakbij je duim. Hierdoor kun je je handen aan het stuur van je elektrische bakfiets houden, wel zo veilig.

Probeer deze vintage cargo bakfiets gratis

Deze stijlvolle cargo bakfiets uitproberen? Je bent van harte welkom bij ons in Drachten, waar we behalve een grote showroom ook over een indoor fietsparcours beschikken. Liever buiten een ritje, ook dat is geen probleem op het doorgaans rustige bedrijventerrein. Neem gerust de kinderen mee.


Kenmerken

Voordelen

 1. Vintage cargo bakfiets
 2. Licht fietsen, licht sturen
 3. Voor 2 kinderen of 1 maxi-cosi
 4. Ook als elektrische bakfiets

Specificaties

Breedte63 cm
Lengte228 cm
KleurenOranje, mat legergroen, zwart, mat zwart, rood, petrol blauw, nacht blauw, graniet, creme

Bestanden

 1. Opties CargoBike Short (PDF)
 2. Afmetingen van de bakfietsen (PDF)

Vergelijkbare producten

Bakfiets Trike Daycare

Deze bakfiets is geschikt voor maximaal 6 jonge kinderen (2-4 jaar). Eventueel past er nog een kinderstoeltje op de achter drager waarmee in totaal 7 kinderen mee kunnen.

Bakfiets kinderdagverblijf

CargoBike Classic Short

Een klassieke ‘kleine’ bakfiets in een modern jasje. Ideaal om met 2 kinderen of 1 maxi-cosi op pad te gaan. Ook verkrijgbaar met kap.

Bakfiets CargoBike Classic Short 0

CargoBike Classic Long

Een tweewieler bakfiets met moderne uitstraling, maar dan wat langer. En daarmee geschikt voor 3 kinderen, waarvan eventueel 1 in een maxi-cosi.

Bakfiets CargoBike Classic Long 0

CargoTrike Classic (3 wieler)

De CargoTrike Classic is een 3 wiel bakfiets. Ideaal voor als je meer dan 3 kinderen wil vervoeren. Probeer deze fraaie 3 wiel bakfiets bij ons uit.

Bakfiets CargoTrike Classic Wide 0

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max