Duofiets
Fun2Go

De Fun2Go is een duofiets waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. De bestuurder kan sturen en remmen. De bijrijder kan meetrappen.

Voordelen

 1. 1 persoon stuurt, beiden kunnen trappen
 2. Perfect zicht op bijrijder
 3. Stabiel en robuust
 4. Geen instap, eenvoudig plaatsnemen

Duo fiets 

De Fun2Go duo fiets is de meest gewilde elektrische duofiets. En dat is niet toevallig. Op deze (elektrische) duofiets van Van Raam is er één persoon die stuurt, maar kun je beide trappen. Daarbij zitten jullie op een gelijkwaardige positie. De duofiets is volledig op jullie voorkeuren af te stemmen en is van zeer hoge kwaliteit. Met de Fun2Go is en blijft samen bewegen makkelijk en leuk. 

Communiceren op de elektrische duofiets 

De Fun2Go duofiets biedt plaats aan twee personen. Jullie zitten naast elkaar waardoor je, ook bij ruis van wind of verkeer, elkaar goed kunt verstaan en eventueel zelfs aankijken. Dat maakt het gemakkelijk communiceren, want ook non-verbale emoties blijven opmerkbaar.

Van Raam duofiets besturen 

Op het oog heeft de Fun2Go twee sturen. Echter heeft één daarvan daadwerkelijk een stuurfunctie. Het ‘stuur’ van de bijrijder staat vast. Zo heb je als hoofdbestuurder de controle over de duofiets, maar voelt de setting wel gelijkwaardig. Beide berijders hebben hetzelfde zicht. Ook heel fijn is de enorme wendbaarheid van deze duofiets. De Fun2Go kan zelfs om zijn eigen as draaien. Dus achteruit fietsen is praktisch niet nodig.

Makkelijk opstappen voor ouderen op de duofiets

De Fun2Go heeft geen ‘instap’. Nee, je kunt namelijk gewoon gaan zitten zoals je ook op een stoel doet. Je kunt de zitting zelfs naar je toe draaien, waardoor opstappen en afstappen nog eenvoudiger is. Heb je plaatsgenomen, dan kun je met een hendel de gewenste afstand tot de trappers bepalen.

De Fun2Go van Van Raam kan in de standaard uitvoering personen van 120 kg dragen, dus in totaal 240 kg. Optioneel is een versterkte uitvoering die de belastbaarheid verhoogt tot 180 kg per persoon.

Meetrappen, of niet met de Fun2Go

De Fun2Go duofiets is uitgerust met een vrijloopnaaf. Zo kunnen jullie de benen tijdens het fietsen soms even stilhouden. De trappers gaan dus niet verder als je de benen stilhoudt, wel zo prettig en veilig. Met een dubbele vrijloop kun je zelfs onafhankelijk van elkaar trappen en rusten.

De vrijloopnaaf geeft de bestuurder de mogelijkheid om in te stellen hoe de bijrijder meefietst. De naaf kent drie opties:

 1. De pedalen van de bijrijder bewegen mee met de pedalen van de bestuurder. De bijrijder moet meefietsen. Houdt de bestuurder de benen stil, dan staan ook de trappers van de bijrijder stil.
 2. De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de bestuurder; de bijrijder kan niet meefietsen.
 3. De pedalen van de bijrijder bewegen onafhankelijk van de pedalen van de bestuurder; de bijrijder kan wél meefietsen.

Duofiets kopen?

Standaard heeft de bestuurder van de Fun2Go de beschikking over acht versnellingen. Aan de bijrijderskant zijn de versnellingen niet standaard, maar wel mogelijk. Net als andere ‘trapopties’, bekijk ze allemaal hieronder bij het kopje ‘Opties’. Geef jullie wensen door, dan voeren wij ze door op jullie duofiets. Heb je vragen over de opties, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.  

Wist je dat…

 • er ook een duofiets aanhanger is, de FunTrain? Hiermee kunnen er twee personen extra mee op pad.
 • een elektromotor tot de opties behoort? Met deze trapondersteuning wordt de duofiets elektrisch en helemaal ‘Fun2Go’.

Onderhoud van je duofiets

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis. Wel zo prettig. Voor onze fietsen werken we samen met FietsNED, de grootste mobiele fietsenmaker van Nederland. FietsNED staat garant voor uitstekende service, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Waar en wanneer je maar wilt. Ook het onderhoud van de fiets kunnen wij voor je regelen. Er komt dan jaarlijks een monteur langs, op locatie, om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.

Duofiets (elektrisch) leasen

Deze duofiets leasen tegen een scherpe prijs per maand? Ook dat is mogelijk. Met het leasen leen je, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe duo fiets. Je geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud op je eigen locatie. 

Duofiets (elektrisch) financieren

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. De fiets is na aflossing uw eigendom. Bekijk de prijzen.


Kenmerken

Voordelen

 1. 1 persoon stuurt, beiden kunnen trappen
 2. Perfect zicht op bijrijder
 3. Stabiel en robuust
 4. Geen instap, eenvoudig plaatsnemen
 5. Comfortabele verstelbare zittingen
 6. Enorm wendbaar
 7. Betere communicatie

Meegeleverd

 1. 8 versnellingen
 2. Boodschappenmand
 3. Hydraulische schijfremmen achter
 4. Traploze stoelverstelling
 5. Verlichting
 6. Slot
 7. Parkeerrem

Specificaties

Lengte200 cm
Breedte113 cm
Max. gebruikers gewicht120 kg. per stoel
Max. gebruikers gewicht (versterkte uitvoering)180 kg. per stoel
Binnenbeenlengte75 - 90 cm
Zithoogte61 cm
Gewicht69 kg.
Wielmaat20 inch

Opties

Aandrijving bestuurder

 • 8 versnellingen, vrijloop, hydraulische remmen (standaard)
 • 8 versnellingen, terugtraprem
 • 8 versnellingen, terugtraprem met achteruitrij-automaat

Aandrijving bijrijder

 • Vrijloop, geen versnellingen (standaard)
 • 8 versnellingen, vrijloop
 • Schakelnaaf vrijloop/doortrapper
 • 8 versnellingen en schakelnaaf
 • 8 versnellingen en handaandrijving

Motor

Frame

 • Versterkte uitvoering (tot 180 kg. p.p.)
 • Versterkte achterwielen

Kleur

Fixatie

Zitten

Houders / adapters

Accessoires

 • Tussenscherm (Corona)
 • Spiegel
 • Km teller
 • Antilek banden
 • Spaakbescherming 
 • Richtingaanwijzerset
 • 2 achterlichten i.p.v. 1
 • Fietshoes

Bestanden

 1. Opties Fun2Go duofiets (PDF)
 2. Maatvoering Fun2Go duofiets (PDF)
 3. Gebruiksaanwijzing Fun2Go duofiets (verkort) (PDF)
 4. Gebruiksaanwijzing Fun2Go duofiets (PDF)
 5. CE-verklaring Fun2Go duofiets.pdf (PDF)
 1. Lease je aangepaste fiets

  Met het leasen van de fiets leent u, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. U geniet van standaard extra's zoals onderhoud, verzekeringen en pechhulp onderweg.

 2. Wij geven 5 jaar garantie

  Wij geven 5 jaar garantie op het frame en de voorvork. Voor alle accessoires en overige onderdelen (uitgezonderd slijtagedelen), hanteren we een garantieperiode van 2 jaar. 

Vergelijkbare producten

FunTrain

De FunTrain is een duofietsaanhanger die aan de Fun2Go duofiets kan worden gekoppeld. Hiermee kun met maar liefst drie bijrijders fietsen.

FunTrain aanhanger 7

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max
Op voorraad   Lease vanaf € 187,- p.m.