Inruilen of verkopen 'oude' duofiets of aangepaste fiets

Staat bij jouw instelling of thuis een aangepaste fiets te verstoffen of verroesten? Zonde! Want deze fiets bevat waarschijnlijk onderdelen waarmee we andere fietsers blij kunnen maken. Maar nog leuker: voor je ‘oude’ fiets krijg je nog zomaar 250,- tot 1000,- euro of zelfs nog meer.

Inruilen duofiets

Dubbel voordeel

Help het milieu en vul je portemonnee! Ruil je duofiets of aangepaste fiets in voor een beloning die kan oplopen tot wel € 1.000.

Stel je voor

Ergens in de schuur of op je werk staat een vergeten duofiets, eens een bron van vreugde, nu verloren in de tijd. Maar wat als deze oude fiets niet alleen herinneringen, maar ook financiële waarde draagt?

Een aantrekkelijk voorstel

Contact ons via info@care4more.nl of 0512 513650 en ontdek dat jouw oude fiets je tussen de € 250 en € 1.000 kan opleveren, afhankelijk van de staat en het model. 

Als deskundigen in het revitaliseren van aangepaste fietsen, verzekeren we je dat jouw oude fiets een tweede leven krijgt. Dit betekent en een boost voor het milieu, en ook een kans voor een nieuwe gebruiker om plezier te ervaren.

Vooral duofietsen en rolstoelfietsen zijn zeer gewild. Dit is jouw kans om te handelen, voordat je fiets nog meer aan waarde verliest. Jouw keuze om in te ruilen stimuleert anderen om ook hun ongebruikte items een nieuw leven te geven. Samen maken we een verschil.

Jij kiest: bedrag ontvangen of korting

Wij taxeren je fiets en doen op basis daarvan een overnamevoorstel. Het overeengekomen bedrag kun je als korting krijgen op een nieuwe fiets, maar ook direct ontvangen. Wil je het bedrag ontvangen dan bepaal jij hoe; op rekening of handje contantje. Dat laatste is handig voor als je bijvoorbeeld een ‘teampotje’ hebt of wanneer je het geld wilt verdelen over collega-teams. 

De beloning die je ontvangt kan een nieuwe impuls geven aan persoonlijke projecten, of een waardevolle bijdrage leveren aan jouw team of organisatie. 

Neem nu actie

Ben je klaar om zowel het milieu te helpen als jezelf te belonen? Wacht niet langer. Neem contact met ons op en laat ons samenwerken om jouw oude duofiets of aangepaste fiets om te zetten in iets waardevols. Dit is jouw kans om een positieve impact te maken en tegelijkertijd te profiteren van een aantrekkelijke beloning.

Bel of mail ons, dan doen wij een aantrekkelijk overnamevoorstel.