Easy Go

Een fiets, een elektrische fiets en een scootmobiel in 1. Dat is de Easy Go. Een fiets die met je meebeweegt.

Voordelen

 1. Fiets, elektrische fiets en scootmobiel in 1
 2. Ook zonder trappen vooruit
 3. Anti-kiep wielen
 4. Compact, stabiel en wendbaar
Premium Van Raam dealer
Easy Go scootmobielfiets
Bekijk Easy Go in actie

Omschrijving

Easy Go scootmobielfiets

De naam zegt het al: de Easy Go scootmobielfiets is een fiets, elektrische fiets en een scootmobiel in 1. Een unieke, compacte en wendbare driewielfiets die heel eenvoudig te bedienen is.

Een fiets die met je meebeweegt

Misschien wil je vandaag wel eerst lekker zelf fietsen en pas bij wind tegen de trapondersteuning inschakelen. En wanneer je moe maar voldaan bent lekker de voetjes op het plateau zetten en de elektromotor het werk laten doen. Het kan met deze Easy Go. Een fiets die met je meebeweegt: vandaag, maar ook de komende jaren. Want wie weet rijd je nu nog graag zelf, maar komt over een paar jaar de scootmobiel-functie goed van pas. Met de Easy Go ben je voorbereid.

3 fietsen in 1

- Gewone driewielfiets: zelfstandig fietsen zonder ondersteuning
- Elektronische driewielfiets: trapondersteuning in diverse standen
- Scootmobiel: rijden met de voeten op de voetenplaat

Eenvoudig wisselen

Wisselen tussen de verschillende functies is eenvoudig. De trapondersteuning activeer je met het smart display op het stuur. Tijdens het fietsen kun je de mate van ondersteuning aanpassen. De scootmobiel-functie activeren? Klap dan de voetenplaat omlaag en geef ‘gas’ met de duimgasgashendel. Zodra je de voetenplaat weer omhoog klapt wordt de trapaandrijving geactiveerd.

Ook achteruitrijden

Gangpad voorbijgereden in de supermarkt? Geen paniek, ook achteruitrijden kan: door lichtjes achteruit te trappen óf (in scootmobiel-stand) met een knop op het stuur. Dit alles vanaf je comfortabele zitting met lage instap én fijne steun in de rug. En de boodschappen? Die gaan in de handige bagagemand.

Sterke, zuinige elektromotor

Op de Easy Go maak je gebruik van de Silent HT motor van Van Raam, een extra sterke maar zuinige elektromotor. 

Geen rijbewijs nodig, wel WA-verzekering

Je hebt geen rijbewijs of -certificaat nodig om de Easy Go te gebruiken. Wel heb je - net als bij een auto - een WA-verzekering nodig voor schade aan anderen. De kosten hiervoor zijn rond de 50 euro per jaar, soms zelfs lager.

Service en onderhoud aan huis

Bij al onze producten ben je verzekerd van service aan huis. Wel zo prettig. Voor onze fietsen werken we samen met FietsNED, de grootste mobiele fietsenmaker van Nederland. FietsNED staat garant voor uitstekende service, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Waar en wanneer je maar wilt. Ook het onderhoud van de fiets kunnen wij voor je regelen. Er komt dan jaarlijks een monteur langs, op locatie, om de fiets een onderhoudsbeurt te geven.

Lease mogelijk

Deze driewielfiets liever leasen tegen een scherpe prijs per maand? Ook dat is mogelijk. Met het leasen van één van onze fietsen leen je, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. Je geniet van standaard extra’s zoals verzekering, pechhulp, reparaties, service en onderhoud. 

Financiering mogelijk (alleen particulieren)

Voor elke wens is een passende fiets. Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. De fiets is na aflossing uw eigendom. Bekijk de prijzen.


Kenmerken

Voordelen

 1. Fiets, elektrische fiets en scootmobiel in 1
 2. Ook zonder trappen vooruit
 3. Anti-kiep wielen
 4. Compact, stabiel en wendbaar
 5. Eenvoudig wisselen tussen 3 standen
 6. Zowel voor- als achteruit fietsen/scootmobielen
 7. Kan door normale deur

Meegeleverd

 1. Bagagemand
 2. Differentieel
 3. Parkeerrem
 4. Slot
 5. Vering in het frame
 6. Opklapbare voetenplaat
 7. Verlichting

Specificaties

Artikelnummer371-0000
Max. gebruikersgewicht140 kg
Binnenbeenlengte78-90 cm
Instaphoogte28,5 cm
Max. lengte166 cm
Max. breedte71,5 cm
Gewicht64 kg
Wielmaat voor16 inch
Wielmaat achter20 inch

Bestanden

 1. Opties Easy Go (PDF)
 2. Maatvoering Easy Go scootmobielfiets (PDF)
 3. Gebruiksaanwijzing Easy Go (PDF)
 4. CE-verklaring Easy Go (PDF)
 1. Bij ons kan je de fiets ook leasen

  Met het leasen van de fiets leent u, voor een periode van drie jaar, een gloednieuwe fiets. U geniet van standaard extra's zoals onderhoud, verzekeringen en pechhulp onderweg.

 2. Showroom en proefrit

  Wij beschikken over een groot terrein waar je de fiets in alle rust kunt uitproberen. We begeleiden je en beantwoorden al je vragen. Maak direct een afspraak

 3. Wij geven 5 jaar garantie

  Wij geven 5 jaar garantie op het frame en de voorvork. Voor alle accessoires en overige onderdelen (uitgezonderd slijtagedelen), hanteren we een garantieperiode van 2 jaar. 

Vergelijkbare producten

Van Raam Balance

De Balance is een lage instapfiets. Dankzij de speciale frameconstructie kun je altijd met beide voeten bij de grond, zonder van het zadel af te gaan.

Tavara Balance 6

Chat riksja fiets

Met de karakteristieke elektrische riksja fiets ‘Chat’ is elke rit een uitje. De Chat maakt het mogelijk om te fietsen met kinderen of volwassenen die niet zelfstandig kunnen fietsen. Ondertussen kan er lekker gekletst (‘gechat’) worden.

Chat Riksja fiets van Raam

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max
Lease vanaf € 253,- p.m.