Wij maken gebruik van cookies op deze website.

PraxFilm

Met de PraxFilm ben je bestuurder van je eigen (teken)film! Door met je benen of handen de pedalen van je trainingsapparaat te bewegen, breng je de film in beweging. Hoe meer je beweegt, hoe meer de film zich ontwikkelt. Superleuk en gezond.

Voordelen

 1. Stimuleert bewegen
 2. Koppeling aan elke fietstrainer mogelijk
 3. Films uit catalogus van Filmservice
 4. Uitbreiding met PraxFit (routefilms) mogelijk
PraxFilm 43 inch beeldscherm

Omschrijving

PraxFilm

De PraxFilm is een unieke toepassing waarmee je, op elk trainingsapparaat met pedalen, virtueel kunt fietsen.

Zo eenvoudig werkt de PraxFilm

De PraxFilm bestaat uit een mini-pc met software, een groot touchscreen op een verrijd- en verstelbaar console, 20 (teken)films, een sensor en usb-ontvanger. De sensor bevestig je aan een trainingsapparaat met pedalen, de ontvanger doe je in de pc. Hiermee is de koppeling tussen pedalen en film tot stand gebracht.

Na het doorlopen van drie eenvoudige stappen op het touchscreen kan jouw film beginnen. Met de snelheid van je omwentelingen wordt de film afgespeeld en word jij gestimuleerd om te bewegen.

Welke films zijn er voor kinderen?

Bob de Bouwer, Brandweerman Sam, Buurman & Buurman, De Freggels, Bassie en Adriaan, Bumba, De Kameleon, Sprookjesboom, Lassie, Hello Kitty, LInus, Peter Pan etc.

Welke films zijn er voor ouderen?

Jan Smit, Andre Rieu, Guus Meeuwis, Frans Bauer, Nick & Siman, Toppers, Amsterdam, Barcelona, Dubai, Griekenland, Kuala Lumpur, Parijs, Praag, Qatar, Rome, Singapore, Doha, Bangkok, Kreta, Friesland, Gelderland, Levende molens van Holland, Limburg, Noord Brabant, Noord Holland, Overijsel, Utrecht, Wild, Winter in Holland, Wonderen van de zee, Zuid Holland etc.

Filmservice

Voorwaarde voor het gebruik van PraxFilm is een vertoningslicentie van Filmservice. Met deze licentie ben je gevrijwaard van auteursrechtelijke aanspraken.


Kenmerken

Voordelen

 1. Stimuleert bewegen
 2. Koppeling aan elke fietstrainer mogelijk
 3. Films uit catalogus van Filmservice
 4. Uitbreiding met PraxFit (routefilms) mogelijk

Meegeleverd

 1. PraxFilm software
 2. 20 films
 3. Cadanssensor en ANT+ usb stick
 4. 27 inch touchscreen
 5. Mini PC
 6. Verrijdbare console
 7. Installatie en instructie

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max
Op voorraad