Kleuren Easy Rider

De standaard framekleur van de Easy Rider driewieler is Granietgrijs (RAL 7026). Granietgrijs is een aardetint. Deze donkergrijze kleur lijkt in bepaald licht zelfs donkergroen. Een moderne, maar subtiele kleur die niet snel gaat vervelen. De standaard framekleur is gecombineerd met zwarte onderdelen, zoals de voorvork, kettingslang en de achterbrug. De aandacht ligt hierdoor echt op het frame en de fiets lijkt hierdoor zelfs korter, ondanks dat deze driewieler iets langer is dan de gemiddelde fiets. Wat er echt uitspringt bij de standaard framekleur is de felgroene accentkleur die je terugziet in de remkabel, stickers en snelbinders.

Twee optionele kleuren Easy Rider

Er zijn twee andere optionele kleuren. De meerprijs is € 76,- excl. btw:

Venstergrijs (RAL 7040) 
Deze kleur is een subtiele, lichtgrijze kleur. In combinatie met de zwarte accentkleur komt deze kleur mooi tot zijn recht. De snelbinders zijn zwart/wit gestreept.

Geeloranje mat (RAL 2000) 
De Easy Rider driewieler met geeloranje framekleur is een opvallende fiets. Deze matte kleur geeft de Easy Rider een sportief uiterlijk. Naast het felle frame is er gekozen voor zwarte stickers en onderdelen, zoals de voorvork en achterbrug. De accentkleur van de remkabel en snelbinders is, net als het frame, oranje.

Easy Rider in een andere kleur

Naast de 3 mogelijke kleuren die Van Raam heeft gekozen voor de Easy Rider, is een andere kleur ook een optie. Wil je een Easy Rider driewieler in een andere, zelfgekozen kleur? Dan is het mogelijk om voor een meerprijs van € 159,- een kleur te kiezen uit de bijna 200 mogelijke RAL-kleuren.

Ga naar Easy Rider driewielfiets

Easy Rider granietgrijs
Easy Rider venstergrijs
Easy Rider geeloranje