Driewielfietsen

Een driewielfiets is ideaal voor mensen met een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek of gewrichtsproblemen. Lekker blijven fietsen zonder bang te hoeven zijn om te vallen. Ook op- en afstappen gaat zonder problemen, de fiets kan immers niet omvallen. Wij bieden driewielfietsen aan met een extra lage zitting en zelfs met rugsteun. Een driewielfiets (met trapondersteuning) kopen of leasen? Wij adviseren je graag vrijblijvend en kunnen de fiets volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Een proefrit maken? Ook dat kan, wij hebben een indoor testparcours.

Aantal Driewielfietsen (6)

Kleine volwassenen die niet goed op een tweewieler kunnen fietsen door bijv. een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek of gewrichtsproblemen.
Midi driewielfiets

Driewielfietsen (elektrisch) voor volwassenen / senioren

Driewielfietsen zijn vanzelfsprekend iets zwaarder dan tweewielers. Daarom zijn onze driewielfietsen voor volwassenen of senioren uitvoerbaar met versnellingen en trapondersteuning. Zo ook de populairste fiets onder de driewielfietsen: de Easy Rider driewielfiets. Standaard is deze uitgevoerd als doortrapper zonder versnellingen. Toch gaan veel kopers voor de optie met 8 versnellingen en handremmen. Weten wat het beste bij jouw situatie past? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies over driewielfietsen.