Draaibare stoel

Maak op- en afstappen nog gemakkelijker met deze draaibare stoel voor de Fun2Go en FunTrain. Zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

284,00 incl. btw
Klik en bestel

Voordelen

 1. Vergemakkelijkt het instappen
 2. Lichaam hoeft niet te draaien
 3. Transfer vanuit rolstoel mogelijk

Omschrijving

Draaibare zitting Fun2Go duofiets

Dankzij deze draaibare stoel kunnen nóg meer mensen genieten van een fietstochtje met een duofiets. Het maakt bijvoorbeeld de transfer vanuit een rolstoel veel gemakkelijker.

De stoel doet het werk

Voordat je plaatsneemt op de stoel draai je de zitting met een hendel moeiteloos naar buiten. Neem vervolgens plaats om met dezelfde hendel in de fietspositie te komen. Ook nu hoeft het lichaam niets te doen, de stoel doet het draaiwerk. Bij het afstappen geldt hetzelfde.

Zo werkt de draaibare stoel

De draaibare zitting is zeer eenvoudig te gebruiken. Er zijn 2 manieren. De instructie vind je ook in de gebruiksaanwijzing van de duofiets:

Manier 1:

 1. Trek de hendel naar voren en draai de zitting. De zitting klikt vanzelf vast.
 2. Trek de hendel weer uit om de zitting terug te draaien. De zitting klikt vanzelf vast.

Manier 2:

 1. Trek de hendel aan de zijkant van de stoel naar achteren en draai de zitting. De zitting klikt vanzelf vast.
 2. Trek de hendel aan de zijkant van de zitting naar achter en de stoel is weer terug te draaien. Opnieuw klikt de zitting vanzelf weer vast.

 


Kenmerken

Voordelen

 1. Vergemakkelijkt het instappen
 2. Lichaam hoeft niet te draaien
 3. Transfer vanuit rolstoel mogelijk

Vergelijkbare producten

Voetenbakje + snelwissel

Nooit meer voeten die van het pedaal afschieten dankzij dit voetenbakje. Het is ontwikkeld door dezelfde fabrikant als onze fietsen (Van Raam) en dus volledig afgestemd op de pedalen van deze fietsen. Genoemde prijs is per stuk!

Voetenbakjes snelwisselsysteem

Voetenbakje (fixatie)

Nooit meer voeten die van het pedaal afschieten dankzij dit voetenbakje. Het is ontwikkeld door dezelfde fabrikant als onze fietsen (Van Raam) en dus volledig afgestemd op de pedalen van deze fietsen. Genoemde prijs is per stuk!

Voetenbakjes

Voetenplaat (inklapbaar)

De voeten even van de trappers? Deze handige, opklapbare voetenplaat voor de Fun2Go duofiets en de FunTrain duofietsaanhanger zorgt voor de gewenste ontspanning.

Voetenplaat duofiets

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. Wij staan voor:

 1. Een persoonlijke benadering
 2. Snelheid en een proactieve houding
 3. De beste producten en service
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.