Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Van Raam fietsen & Care4More: een vertrouwde combinatie

Van Raam fietsen zijn een begrip in binnen- en buitenland. Deze oer-Hollandse fietsenfabrikant levert de hoogste kwaliteit aangepaste fietsen. Bij Care4More vinden wij alleen het beste goed genoeg. We zijn dan ook een premium Van Raam dealer.

Montagehal

Van Raam fietsen is een absolute specialist als het om aangepaste en speciale fietsen gaat. Dat zie je, en dat merk je. Onder meer door:

  • de comfortabele zit
  • het lichte fietsen
  • de kwaliteit van het materiaal
  • het design
  • de vele opties

Elke Van Raam fiets kan worden uitgevoerd met elektrische trapondersteuning. Bij elkaar maken deze eigenschappen Van Raam een merk op zich. Toegegeven: een fiets van Van Raam is niet de goedkoopste. Maar het is wel de beste keuze. Op lange termijn ben je in veel gevallen alsnog voordeliger uit dan met een (in aanschaf) goedkoper alternatief.

We nemen je graag mee door ons aanbod van Van Raam driewielers, duofietsen, rolstoelfietsen en tandems.

Van Raam driewielers

Wij bieden vier verschillende Van Raam driewielers aan: de Easy Rider, Maxi, Maxi Comfort en Easy Sport. Stuk voor stuk fietsen van de hoogste kwaliteit, maar in comfort verschillen ze. De fiets die in comfort de absolute kroon spant is de Van Raam Easy Rider. Deze fiets is dan ook al jarenlang onze populairste driewieler.

Van Raam duofiets

Een Van Raam fiets die al jaren trouwe dienst doet voor honderden ouderen en mindervaliden, is de duofiets Fun2Go. Bij de Van Raam Fun2Go zitten bestuurder en bijrijder naast elkaar. Daardoor kun je elkaar altijd goed verstaan en wordt het gevoel van ‘samen bewegen’ versterkt. De Van Raam Fun2Go is uit te breiden met de FunTrain. Deze aanhanger koppel je veilig en eenvoudig aan de duofiets, waardoor niet één maar drie bijrijders mee op pad kunnen.

Van Raam rolstoelfietsen

Bijna elke rolstoelgebruiker in Nederland kent de rolstoelfiets van Van Raam. Meest bekend en gebruikt is de Van Raam VeloPlus. Uniek aan deze fiets is dat de bijrijder niet uit de rolstoel hoeft. Tijdens het fietsen staat de rolstoel met inzittende stabiel op een plateau, waar deze naderhand weer afrijdt. Voor personen die vitaal genoeg zijn om uit de rolstoel te komen is ook de Van Raam O-Pair geschikt. Op de O-Pair neemt de bijrijder plaats op een vaste zitting met leuning.  

Van Raam tandems

Van Raam ontwikkelt ook tandems. Maar geen doorsnee tandems. Van Raam tandems zijn veelzijdig en super comfortabel. Zo is op de Van Raam Twinny (tweewieler) extra ruimte gecreëerd tussen beide passagiers, is het frame deelbaar, kun je het framehoogte aanpassen en is zowel voor- als achterbesturing mogelijk. Het broertje van de Twinny is de Van Raam Twinny Plus. Deze tandem heeft twee achterwielen waardoor stilstaan, op- en afstappen gemakkelijk is.

Care4More: exclusief partner Van Raam fietsen

Samen met slechts vier andere dealers mag Care4More zich ‘exclusief partner’ van Van Raam noemen. ‘De exclusief partner heeft (vrijwel) alle modellen van Van Raam als proefmodel staan en kan goed advies geven over de Van Raam producten’, aldus de fietsfabrikant zelf.

Ervaar onze deskundigheid zelf. Bezoek onze showroom of stel je vragen via de telefoon, e-mail of chat. Wij en onze Van Raam fietsen staan voor je klaar.

Overzichtspagina Van Raam fietsen