Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Snoezelen met de BeleefTV (Snoezy kussen)

Speciaal voor de De BeleefTV zijn het Snoezel menu en het bijbehorende Snoezy kussen ontwikkeld. Met dit met menu en kussen is het dus ook mogelijk om op De BeleefTV te snoezelen.

Snoezelen met BeleefTV

Het Snoezy kussen

Het Snoezy kussen is speciaal ontwikkeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Maar het Snoezy kussen is ook voor andere doelgroepen uitermate geschikt. Dankzij het kussen hebben nu ook de mensen die normaal gesproken De BeleefTV niet of nauwelijks konden bedienen ook de mogelijkheid om gebruik te maken van De BeleefTV! Met het Snoezy kussen heb je een hele nieuwe spelervaring op De BeleefTV. Bestuur de spellen in het bijbehorende Snoezel menu met het Snoezy kussen of de bijgeleverde Toverstaf. Het kussen werkt met het zo genoemde plug-and-play systeem: Je steekt eenvoudig de ontvanger in De BeleefTV en je kan direct aan de slag.

Het Snoezel Menu

Het Snoezel Menu is in samenwerking met zorgorganisatie Sherpa, speciaal ontwikkeld voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Maar ook voor andere doelgroepen is het Snoezel Menu uitermate geschikt. De spellen bevatten visuele en auditieve beloningen die de gebruiker geboeid houden. Alle applicaties in het menu zijn te spelen met ons Snoezy kussen. Dit biedt cliënten met beperkte lichamelijke functie toch de mogelijkheid om met De BeleefTV te spelen. Gebruik de, bij het kussen meegeleverde, toverstaf en de beleving zal magisch zijn! Doordat het Snoezel Menu op 5 verschillende manieren te bedienen is, kunnen ook mensen die normaal De BeleefTV (bijna) niet kunnen gebruiken nu toch kunnen genieten van De BeleefTV!

Interesse? Probeer de BeleefTV met Snoezy kussen en snoezelmenu 2 weken gratis uit.

Proefplaatsting De BeleefTV aanvragen