Elektrische driewieler "Joiny"

Blijven bewegen en actief meedoen in de samenleving. Dat is van groot belang voor iedereen in onze maatschappij. Maar wat als lopen en fietsen steeds moeilijker gaat?

Joiny e-trike

Elektrische driewieler Joiny

Martin Vossebeld ontwikkelde de innovatieve elektrische driewieler “Joiny”, een balans-voertuig met hoge zit. Een product dat nieuw op de markt is en het gat dicht tussen de e-bike en de scootmobiel. Dé ideale oplossing voor mensen met een beperkte mobiliteit. Stabiel, veilig en sportief.

Korte draaicirkel

De Joiny heeft een hele korte draaicirkel. Met de Joiny begeef je je zowel tussen voetgangers als tussen het fietsverkeer. Ook heb je makkelijk toegang tot winkels en overheidsgebouwen, en kan je eenvoudig manouvreren in de (gang)paden.

Speciaal kantelsysteem

Uit onderzoeken blijkt dat er een grote toename van het aantal ongelukken is met een scootmobiel. De belangrijkste oorzaak is de gevoeligheid voor omvallen bij het nemen van bochten en obstakels op de weg zoals een stoeprand. 

De Joiny daarentegen is door het speciaal ontworpen kantelsysteem (geniet octrooi -en modelbescherming), met stabiele middenstand, onder alle omstandigheden volledig opgewassen tegen omvallen en is daarmee juist uiterst veilig. Andere voordelen zijn de makkelijke, lage opstap, de hoge zit en de goede “look and feel”. Met de Joiny kun je - ondanks je mobiliteitsbeperking - onbeperkt jezelf zijn. Bron: rtvOost.

Ga naar: Productpagina van de Joiny