Duofiets om samen met kind te fietsen

Met de Fun2Go duofiets fiets je met twee personen naast elkaar, waardoor je samen kunt genieten van een fietstochtje. De fiets wordt voornamelijk gebruikt door volwassenen en ouderen, maar wist je ook dat de duofiets Fun2Go te verkrijgen is met een kinderzitting voor de bijrijder?

Fun2Go duofiets met kinderzit

Met je kind op de duo fiets

Een fiets voor je kind biedt normaal gesproken een goede uitkomst als je samen met je kind op pad wilt en je niet altijd te auto wilt pakken. Maar hoe doe je dat als je kind niet zelfstandig kan fietsen, maar je hem/haar toch wilt laten meetrappen? Er bestaan een aantal mogelijkheden om toch samen met je kind op pad te gaan om een stukje te fietsen. Hierbij denken mensen vaak aan een aanhangfiets of een tandem, maar Van Raam biedt ook de mogelijkheid om naast elkaar op dezelfde fiets te fietsen, samen met je kind.

Naast je kind op de Fun2Go duofiets

Met de Fun2Go duofiets met kinderzit fiets je niet met je kind voorop, achterop of los van elkaar, maar fiets je direct naast je kind. Dit is natuurlijk een stuk gezelliger en het geeft jou en je kind een mooi uitzicht waarbij jullie beiden de omgeving goed kunnen bekijken. Daarbij heb je ook perfect zicht op en aandacht voor het kind en is er betere communicatie mogelijk door de zitposities naast elkaar. Met de optionele schakelbare vrijloop kan de bestuurder van de Fun2Go duofiets bepalen of het kind (eventueel verplicht) mee trapt. 

Kinderzit als optie te bestellen

De kinderzit is er in twee maten (M en L). Deze is als optie te bestellen bij de aanschaf van de Fun2Go duofiets. De optie kinderzit is demontabel zodat de Fun2Go duofiets ook is te gebruiken met volwassenen.

Fun2Go duofiets met kinderzit