Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Driewieler volwassenen

Easy Rider driewielfiets

Op zoek naar een driewielfiets voor volwassenen? Kies voor kwaliteit 

Fietsen is vrijheid. Daarom wilt u zo lang mogelijk van het fietsen kunnen genieten. Gelukkig bestaan er driewielfietsen voor volwassenen en ouderen. Daarmee blijft u mobiel en kunt u elke dag genieten van het vrijheidsgevoel dat u zo gewend bent. Deze pagina biedt u nuttige informatie voor als u overweegt een driewieler aan te schaffen.

Vijf goede redenen voor een driewielfiets

Er zijn steeds meer volwassenen die kiezen voor een driewielfiets. En zeker niet alleen ouderen. Ook voor volwassenen met bijvoorbeeld een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek, gewrichtsprobleem of parkinson zijn driewielers een uitkomst. En dat is niet zo gek als u weet wat de voordelen zijn ten opzichte van een tweewieler. We lopen ze stap voor stap met u bijlangs.

1. Lage instap en comfortabele zitting

Het gemak begint al bij het opstappen, of beter gezegd: het instappen. Een driewielfiets heeft namelijk een hele lage instap. Uw been hoeft niet over een hoge stang maar kan laag bij de grond blijven. Bij de meest comfortabele driewielfiets kunt u zelfs eerst gaan zitten - zoals op een stoel - waarna u met gemak één been naar de andere kant van de lage stang brengt. Zittend op de extra comfortabele zitting (met rugleuning) bent u klaar om weg te fietsen.

2. Trapondersteuning mogelijk (elektrische driewieler)

Veel volwassenen kiezen voor een elektrische driewieler. Dat wil zeggen: een driewielfiets met trapondersteuning. Deze uitvoering biedt u namelijk een aantal aantrekkelijke voordelen. Te beginnen bij het wegrijden. Normaal gesproken kost dit enige kracht, maar dankzij de elektrische wegrijdfunctie niet. Met één druk op uw bedieningspaneel komt uw driewielfiets in beweging. Daarna kunt meetrappen op een tempo dat u prettig vindt.

Meest toegepast op driewielfietsen wordt het Silent Systeem van Van Raam. Ook bij Care4More werken wij al jaren naar tevredenheid met dit systeem. Het Silent Systeem kenmerkt zich door:

  • Eenvoudige bediening
  • Individueel instelbaar fietsgedrag
  • Krachtige elektromotor
  • Hoogwaardige en veilige accu
  • Betrouwbaarheid

3. Achteruit kunnen fietsen

Wist u dat u met een elektrische driewieler gecontroleerd achteruit kunt fietsen? Handig wanneer u bijvoorbeeld de stalling wilt uitrijden, of een smalle oprit wilt verlaten zonder te hoeven keren. Achteruit fietsen doet u simpelweg door vanuit stilstand licht achteruit te trappen.

4. Zeer stabiel

Maar het grootste voordeel van een driewieler is natuurlijk de stabiliteit. Een driewielfiets hoeft u immers niet in balans te houden. Daardoor gaat op- en afstappen zonder moeite en kunt u stoppen en stilstaan zonder een voet aan de grond te zetten. De parkeerrem maakt dit nog makkelijker. Ook het comfort van een driewielfiets is extreem. De zitting met rugleuning, uw houding ten opzichte van het stuur, maar ook de vering in het frame en de zitting geven zeer veel fietscomfort.

5. Het oog wil ook wat

Driewielers voor volwassenen zijn in de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld. Dat geldt ook voor de uitstraling, het design. Met de fraai vormgegeven frames, strakke lijnen en frisse kleuren hebben de kwaliteitsfietsen in de markt een sportieve uitstraling gekregen. Met een driewielfiets kunt u gezien worden vandaag de dag.   

Ons advies: ga voor kwaliteit, ga voor de Easy Rider

Bij Care4More bieden we alleen driewielfietsen van A-kwaliteit aan. We hebben verschillende driewielers in het assortiment. Stuk voor stuk hele goede fietsen. Maar als klanten vragen welke de beste is, dan is die keuze voor ons niet moeilijk. Dat is de Van Raam Easy Rider.

De Easy Rider is het meest comfortabel en levensloopbestendig, mede dankzij:

  • de verstelbare zitting met rugleuning
  • de extreem gemakkelijke instap/opstap
  • de vering op diverse plaatsen 
  • de vele opties van deze (elektrische) driewieler

Prijs driewielers voor volwassenen

Easy Rider: vanaf € 2.500 excl. 9% btw 

Maxi: vanaf € 2.100 excl. 9% btw 

Maxi Comfort: vanaf € 2.400 excl. 9% btw

Easy Sport: vanaf € 2.800 excl. 9% btw