Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Chat Riksja fiets wint Eurobike Gold Award 2019

Op woensdag 4 september 2019 heeft Chat Riksja fiets de Eurobike Gold Award gewonnen. De Eurobike Award is een van de toonaangevende internationale ontwerpprijzen voor bedrijven in de fietsindustrie. Nieuwe en innovatieve producten worden beoordeeld en geëvalueerd door een onafhankelijk panel van deskundige juryleden. De Chat Riksja fiets is op de eerste plek geëindigd.

Chat Riksja fiets van Raam 3

De award werd uitgedeeld tijdens de Eurobike, de grootste internationale fietsbeurs ter wereld, waar je je kunt onderdompelen in al het moois wat fietsen te bieden hebben. Bezoek de website van Eurobike voor meer informatie.
 
In 2019 vond de 15e editie van de Eurobike Award plaats. Samen met iets minder dan 400 andere inzendingen streed de Chat Riksja fiets van Van Raam mee. 
 
Doordat de award wordt toegekend door een belangeloze en onafhankelijk panel van deskundige juryleden, is de prijs een belangrijk hulpmiddel tijdens het overweeg- en koopproces van consumenten.
 
Met de Eurobike Gold Award krijgen we de bevestiging dat de Chat Riksja fiets van hoog niveau is op het gebied van productinnovatie, functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. 

Chat Riksja fiets

De Van Raam Chat Riksja fiets is geschikt voor een breed fietspubliek. Zo kunnen jonge gezinnetjes met deze sociale fiets gezellig, tijdens bijvoorbeeld een vakantie of familieweekend, eropuit trekken. Daarnaast dient de fiets tevens ook als wapen tegen eenzaamheid voor ouderen. Samen met een begeleider kunnen ouderen en mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen namelijk alsnog hun omgeving verkennen en weer de wind door hun haren voelen terwijl ze met elkaar kunnen kletsen (“Chatten”).
 
Naast dat de riksja fiets er mooi uitziet, fietst de Chat Riksja fiets ook nog eens zeer aangenaam. Dit komt mede dankzij de unieke rij-eigenschappen en ergonomische zitting van de transportfiets. 
 
Wil je graag meer informatie over het nieuwste lid van de Van Raam fietsfamilie?

Bezoek dan de Chat Riksja fiets productpagina en ontdek welke voordelen deze sociale fiets allemaal te bieden heeft.