Nieuw: Easy Rider Compact driewieler

De Easy Rider compact driewieler fiets is een afgeleide van de Easy Rider 3. De Easy Rider Compact is met name geschikt voor kleinere volwassenen.

Driewieler fiets Easy Rider Compact 07

Compact en modern design

De Easy Rider Compact is zoals de naam het al zegt compact. Hierdoor is de driewieler fiets zeer geschikt voor kleine volwassenen en grote kinderen. 

De Easy Rider Compact heeft een klein voorwiel en twee grotere achterwielen, een smal stuur en korte cranks, wat allemaal bijdraagt aan de compacte look. Het bagageframe zit achterop de rugleuning. Hier kan een enkelzijdige fietstas aan worden bevestigd. Vrijwel alle kabels lopen door het frame en de driewielfiets heeft een kettingslang (in plaats van een standaard kettingkast), waardoor kabels goed worden beschermd en minder opvallend aanwezig zijn.

De Easy Rider Compact is geschikt voor mensen met een binnenbeenlengte van circa 63 cm tot 81 cm hebt. Dit komt overeen met een lichaamslengte van ongeveer 1.40 tot 1.70 meter.

Lage instap

Door het speciale frame van de Easy Rider Compact kun je eenvoudig op- en afstappen. Je hoeft je been nauwelijks omhoog te tillen en je kunt zittend plaatsnemen. Het zwaartepunt van deze fiets is een stuk lager dan een standaard tweewieler. Je zit hierdoor op een comfortabele zitting/stoel in plaats van een zadel en je maakt een voorwaartse trapbeweging.

Wendbaar

De Easy Rider Compact is een erg wendbaar. De driewielfiets heeft een kleine draaicirkel en fietst soepel en comfortabel. Fietsen met de Easy Rider Compact is daarnaast gemakkelijker dan met een traditionele driewieler.

Optimaal rijcomfort

De Easy Rider Compact heeft een perfect rijcomfort. Bij deze driewielfiets zit je comfortabel op een geveerde zitting, waardoor grote schokken goed worden gedempt. De zitting is in diepte instelbaar en heeft een rugleuning. Je maakt tijdens het fietsen een voorwaartse trapbeweging, omdat je door het speciale frame anders op de driewieler fiets zit dan op een traditionele driewieler fiets.

Al deze eigenschappen zorgen voor minder belasting voor je rug, schouders, nek en polsen.

Opties

De Easy Rider Compact is verkrijgbaar met verschillende opties, hierdoor kun je de driewieler fiets aanpassen naar wens.

Als je kiest voor een driewielfiets met trapondersteuning, dan ontvang je een smart e-bike. De Easy Rider Compact heeft dan het unieke Silent smart display, waarmee de mate van ondersteuning kan worden ingesteld en waarop je onder andere de snelheid en accucapaciteit kunt bekijken. Het Van Raam trapondersteuningssysteem kenmerkt zich door de starthulp, mogelijkheid tot achteruit fietsen, vrijwel geruisloze maar krachtige motoren en individueel te programmeren ondersteuning.

Andere opties waarvoor je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld een grotere accu, spiegel, stokhouder of voetenbakjes. Ook is een RAL-kleur naar keuze mogelijk.