Wij maken gebruik van cookies op deze website.

9 redenen om Qbi aan te schaffen

De Qbi is ontworpen om mensen op een laagdrempelige en speelse wijze uit te dagen om te bewegen. Met succes.

Qbi bewegingsstimulator

1. Qbi inspireert en heeft oneindig veel toepassingsmogelijkheden.

De Qbi kan ingezet worden voor lichaamsoefeningen en voor cognitieve trainingen.

2. Ook zonder begeleiding is Qbi uitstekend in te zetten.

Met de speciaal ontwikkelde ‘Easymode’ kan Qbi in een openbare ruimte worden ingezet. Mensen kunnen actief gebruik maken van Qbi, zonder begeleiding.

3. Duurzame investering-, gereed voor de komende jaren.

De Qbi is de komende jaren online uit te breiden met diverse softwarepakketten, extra functies en fysieke hulpmiddelen die gericht zijn op diverse vormen van therapie om het voor u makkelijker en voor uw cliënt plezieriger te maken. Als u Qbi aanschaft of zich abonneert op onze nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen voor de Qbi.

4. Service & Licentie Software Basis+ 1e jaar gratis.

 Bij aanschaf van Qbi is de ‘Licentie Software Basis’ standaard inbegrepen. De ‘Service & Licentie Software Basis+’ ter waarde van 490 euro, is het 1e jaar na aanschaf gratis.

5. Mobiel, lichtgewicht en compact.

Door het compacte design neemt Qbi (6kg) weinig ruimte in beslag om op te bergen. Met de soepel verrijdbare standaard kunt u Qbi moeiteloos naar andere ruimtes of afdelingen verplaatsen. Een robuuste koffer met binnenin gevormd schuim omsluit Qbi veilig tijdens transport.

6. Eenvoudig te bedienen.

Eén druk op de knop en Qbi is binnen enkele seconden gebruiksklaar. Het bedieningspaneel is zo ontworpen dat het makkelijk te bedienen is.

7. Qbi is fysiek in de ruimte aanwezig.

De bal en de hulpmiddelen/spellen zijn fysiek aanwezig op de vloer. Qbi is geïnspireerd op oude straatspellen en dat roept herinneringen op. Qbi krijgt direct aandacht en betrekt hierdoor iedereen bij het spel en de oefening.

8. Qbi verbindt mensen.

Qbi daagt niet alleen lichamelijke activiteit uit, maar daagt ook uit op het cognitieve en sociaal vlak. Qbi vult met gemak een activiteitenprogramma vol beweging en plezier. Qbi maakt veel los bij mensen en wordt snel hét onderwerp van gesprek. Men moedigt elkaar aan, er wordt gelachen, geklapt en dan is er dat succesgevoel: het lukt!

9. Combineer Qbi ook met eigen trainingsmateriaal.

De lichaamsbewegingen met Qbi zijn combineerbaar met allerlei trainingsmateriaal. Hiermee kan een oefening nóg uitdagender gemaakt worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Ga naar de productpagina van Qbi

Qbi 17