Van Raam lood accu

Loodaccu 12 Volt, 8 Ah. Deze accu is geschikt voor alle Van Raam driewielers voor volwassenen die voor 2012 zijn geproduceerd. Gratis verzending.

75,00 incl. btw
Klik en bestel

Omschrijving

De loodaccu's zijn geschikt voor Van Raam fietsen welke voor 2012 zijn geproduceerd. Er zijn 6 van deze loodaccu's nodig voor een fiets.


Specificaties

Nominale spanning12 V
Capaciteit (AH)8 Ah

Vergelijkbare producten

Van Raam accu Slim

Deze Li-ion accu is geschikt voor de VeloPlus, O-Pair, Twinny, Kivo, Chat en Balance. De accu werkt op basis van unieke software. Samen zorgen ze voor een optimale trapondersteuning en zeer efficiënt stroomverbruik. Prijs inclusief verzendkosten.

Accu slim van raam

Van Raam accu Cube (zwaar)

Originele krachtige Van Raam Cube Li-ion 36 Volt, 25 Ah accu. Deze accu is geschikt voor alle Van Raam driewielers en duofietsen vanaf 2012 zijn geproduceerd. Gratis verzending.

Accu-van-raam

Van Raam acculader

Deze accu lader heeft een Rosenberger (magnetisch) aansluiting en is geschikt voor alle Van Raam accu's vanaf 2017. Gratis verzending.

Accu lader Van Raam

SitGo accu (zwaar)

Originele accu voor de SitGo loopfiets voor volwassenen. Li-ion 36Volt 10.4 Ah, 374 Wh. Gratis verzending.

Sitgo accu

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

  1. Wij gaan voor kwaliteit en service
  2. We verbeteren continu
  3. We houden van persoonlijke benadering
  4. We staan voor langdurige relaties
  5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max