Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Scootmobiel
Mini-Crosser

Deze vierwielscootmobiel geeft optimale grip, stabiliteit en comfort. Dat gecombineerd met de krachtigste motor in de markt zorgt ervoor dat je niks meer hoeft te missen.

Voordelen

 1. Optimale grip en stabiliteit
 2. Sterkste motor in de markt
 3. Individueel instelbaar
 4. Zeer lage instap

Omschrijving

Mini Crosser X2 vierwielscootmobiel

Stoep op stoep af, drassige bospaden of pittige tegenwind; geen omstandigheid is te gek voor deze scootmobiel. De Mini Crosser X2 vierwielscootmobiel combineert een zeer krachtige motor met onafhankelijk geveerde en volgens het Ackermann-principe werkende wielophanging. Daarmee ervaar je op praktisch elk terrein grip en stabiliteit.

Afgestemd op jou

Net als zijn broertje, de Mini Crosser X2 driewielscootmobiel, is deze scootmobiel volledig naar het lichaam van de gebruiker in te stellen. Je kunt eenvoudig de volgende eigenschappen aanpassen: 

 • zithoogte
 • zitdiepte
 • zitbreedte
 • hoogte en hoek van de armleuningen
 • lengte én hoogte van de stuurkolom

Met een gasveer zet je de stuurkolom eenvoudig in de gewenste positie. Heel handig bij het op- en afstappen. Zelf uitproberen? Plan hier een vrijblijvende proefrit in. Tijdens de proefrit kunnen wij de scootmobiel volledig afstemmen op het lichaam en de wensen van de gebruiker.   

Kinderzitje mogelijk

Wist je dat de Mini Crosser uitvoerbaar is met een kinderzitje? Zo kan je zoon, dochter of kleinkind gezellig met je meerijden. Naar school bijvoorbeeld, of tijdens een ommetje.

Kwaliteit en design uit Denemarken

De Mini Crosser X2 4W is met de hand samengesteld in Denemarken. Dat betekent dat elk onderdeel gemonteerd is onder kritische mensenogen. En dat merk je. Met deze Mini Crosser, die voldoet aan de veiligheidsnorm NEN-EN 12184, ervaar je ‘meer’ scootmobiel en rijd je Danish design.


Kenmerken

Voordelen

 1. Optimale grip en stabiliteit
 2. Sterkste motor in de markt
 3. Individueel instelbaar
 4. Zeer lage instap

Specificaties

Snelheid15 km/u (optioneel 18 km/h)
Actieradiusca. 50 km
Max. gebruikersgewicht175 kg
Breedte68 cm
Lengte140 cm
Hoogte109 cm
Motor700 watt
Gewicht168 kg
Hoogte voetplateau11 cm

Bestanden

 1. Brochure Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 2. Korte handleiding Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 3. Handleiding Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 4. Crashtest Mini-Crosser X2 4W (PDF)
 5. Onderdelenlijst Mini-Crosser X2 4W (PDF)
 6. CE-certificaat Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)

Vergelijkbare producten

Scootmobiel Solo

De Solo is een krachtige, snelle scootmobiel (4 wielen). Dat zie je terug in de maximumsnelheid van maar liefst 18 km/u. Desondanks is de actieradius groot en het comfort uitstekend.

Scootmobiel Solo

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!