Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Scootmobiel
Mini-Crosser 3W

Deze zeer comfortabele driewielscootmobiel staat bekend om zijn krachtige motor, de vele verstelbare elementen en unieke accessoires. Comfort met hoofdletter C.

Voordelen

 1. Sterkste motor in de markt
 2. Individueel instelbaar
 3. Zeer lage instap
 4. Veel rijcomfort

Omschrijving

Mini Crosser X2 driewielscootmobiel

Een dagje stad, ommetje door het bos, of met tegenwind door open veld; dankzij zijn krachtige motor kom je met de Mini Crosser X2 altijd op de plek van bestemming. En net zo belangrijk: je hoeft geen ‘nee’ te zeggen tegen een gezellig uitje. Ook om de actieradius hoef je het niet te laten; deze ligt tussen de 30 en 70 kilometer.

Tot in detail instelbaar

Net als zijn broertje, de Mini Crosser X2 vierwielscootmobiel, is deze scootmobiel volledig naar het lichaam van de gebruiker in te stellen. Zo kun je eenvoudig de volgende eigenschappen aanpassen:  

 • zithoogte
 • zitdiepte
 • zitbreedte
 • hoogte en hoek van de armleuningen
 • lengte van de stuurkolom

Ook wij kunnen je scootmobiel naar wens afstellen. Dat kan na aanschaf, maar ook al tijdens een proefrit. Plan hier een vrijblijvende proefrit in.  

Kinderzitje mogelijk

Uniek is ook dat deze driewielscootmobiel is uit te voeren met een kinderzitje. Dus wil je je (klein)kind naar school brengen, of er samen op uit? Met deze scootmobiel kan het gewoon.

Handgemaakt in Denemarken

Scandinavië staat bekend om kwaliteitsproducten en stijlvolle designs. De Mini Crosser X2 3W maakt deze reputatie meer dan waar. De scootmobiel is ontworpen en met de hand samengesteld in Denemarken. Dat zie je en dat merk je. En uiteraard voldoet de Mini Crosser driewielscootmobiel aan de veiligheidsnorm NEN-EN 12184.


Kenmerken

Voordelen

 1. Sterkste motor in de markt
 2. Individueel instelbaar
 3. Zeer lage instap
 4. Veel rijcomfort

Specificaties

Snelheid15 km/u (optioneel 18 km/h)
Actieradiusca. 50 km
Max. gebruikersgewicht175 kg.
Lengte134 cm
Breedte68 cm
Motor700 watt
Gewicht151 kg
Hoogte voetplateau11 cm

Bestanden

 1. Brochure Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 2. Handleiding Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 3. Korte handleiding Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 4. CE-certificaat Mini-Crosser X2 3W en 4W (PDF)
 5. Crashtest Mini-Crosser X2 3W (PDF)
 6. Onderdelenlijst Mini-Crosser X2 3W (PDF)

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!