MOTOmed Loop (been+arm)

De MOTOmed Loop (RE-260.030) is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Bewegen is van groot belang en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd.

v.a. 6.725,00 incl. btw
Offerte aanvragen

Omschrijving

MOTOmed Loop bewegingstrainer

Trainen met de MOTOmed Loop is een therapie met enkel positieve bijwerkingen en kan zowel passief als actief gebruikt worden. Door de eenvoudige bediening is de MOTOmed Viva 2 voor iedereen geschikt en biedt deze ondersteuning waar dit nodig is;

Passieve training:

De MOTOmed beweegt u. Passieve beweging zonder spierkracht is essentieel in het voorkomen van gewrichtsstijfheid. Het helpt de spieren ontspannen en verminderd spasticiteit. Passieve training verbeterd de bloeddoorstroming en daarmee de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren. 

Training met ondersteuning:

De MOTOmed ondersteunt u. Train met minimale spierkracht, de motor in de MOTOmed ondersteunt de beweging. De belastbaarheid van de gebruiker wordt zo ondersteund, dat uithoudingsvermogen en spierkracht getraind kunnen blijven worden. 

Actieve training:

Trap zelf. De gebruiker traint actief tegen een nauwkeurig in te stellen weerstand, van licht tot zwaar. Wanneer de spierkracht afneemt zal de motor ondersteuning bieden en kunnen de spieren ontspannen. Actieve training met korte pauzes heeft een positieve invloed op de totale trainingstijd en voortgang van de therapie.

Spasme registratie:

Gedurende de gehele training wordt spierspanning geregistreerd en de MOTOmed stopt bij het kleinste signaal van kramp. Wanneer een spasme geregistreerd wordt stopt de motor en zal deze rustig de snelheid weer opbouwen in de tegengestelde draairichting.


Kenmerken

Meegeleverd

 1. Grote vaste LCD display
 2. Snelheidsregeling (0-60 omwentelingen per minuut)
 3. Spasme registratie

Opties

RE-265.441: Veiligheidsvoetschalen met plastic coating (meerprijs € 472,- excl. btw)
RE-186.000: Beengeleiders met kuitschalen, plastic coating (meerprijs € 428,- excl. btw

Extra mogelijk t.o.v. de MOTOmed Loop light

 • 13 therapie programma's, individueel te selecteren
 • Mogelijkheid om eigen therapieprogramma's te creëren
 • MOTOmax en TRAMPOLINmax motivatieprogramma's aanwezig
 • Spasme detectie gevoeligheid kan aangepast worden in drie niveau's
 • Trapondersteuning kan individueel worden aangepast
   
 • Aansluiting van hartslagmeter of bloeddrukmeter mogelijk (optioneel)
 • Chipkaart functie mogelijk (optioneel)
 • Elektrische spierstimulatie mogelijk (optioneel)

Vergelijkbare producten

MOTOmed Loop light (been+arm)

De MOTOmed Loop light (RE-260.100) is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Bewegen is van groot belang en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd.

MotoMed Loop light 1b

Cruise Bike

De Cruise Bike heeft automatische weerstandaanpassingen bij verandering van (stijgings)percentages.

Cruise Bike

Praxtour beentrainer

Bewegen en ontspannen tegelijk? Met de Praxtour beentrainer werk je vrijwel moeiteloos – voor de televisie bijvoorbeeld – aan je fitheid.

Comfort beentrainer

MOTOmed Loop (been)

De MOTOmed Loop (RE-260.010) is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Bewegen is van groot belang en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd.

MotoMed Loop light 2a

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Meer over ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

logo landal greenparks

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Logo Omroep Max