Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Het Mollenspel

Bewegen op hoge leeftijd? Het Mollenspel maakt het mogelijk, gemakkelijk en vooral leuk. Het spel stimuleert bewegen en daarmee het trainen van voeten en benen. En dat vermindert de kans op vallen.

Voordelen

 1. Verrijdbaar
 2. Valpreventie
 3. Plug & Play
 4. Stimuleert beweging

Omschrijving

Het Mollenspel maakt bewegen weer leuk

Het Mollenspel is een arcadespel, oftewel een (verrijdbaar) console waaraan u kunt plaatsnemen. De kracht van het spel zit ‘m in de eenvoud: mollen vangen met de voeten!

Bewegen is belangrijk, ook op latere leeftijd. Trainen van de benen en voeten verkleint de kans op vallen en versnelt het herstel na een kwetsuur. Maar de drempel om te bewegen kan hoog zijn. Het Mollenspel neemt die drempel weg door bewegen weer leuk te maken. Of u nu speelt voor de gezelligheid, het spelelement of de hoogste score; het Mollenspel staat garant voor plezier en beweging. En daarmee uw fitheid en kwaliteit van leven.   

Eenvoudig en voor iedereen

Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen het spel zelfstandig starten en spelen. Maar gezellig met anderen of onder begeleiding kan natuurlijk ook. Het Mollenspel is speciaal ontwikkeld voor de oudere doelgroep, maar is ook leuk te spelen met bijvoorbeeld (klein)kinderen. Plezier en beweging voor iedereen! 

Mobiele console

De console is verrijdbaar waardoor het gemakkelijk naar een andere plek te brengen is. Hierdoor kunnen alle bewoners of aanwezigen van het spel genieten. Stekker in het stopcontact en spelen maar! Er hoeft geen technische dienst aan te pas te komen. 


Kenmerken

Voordelen

 1. Verrijdbaar
 2. Valpreventie
 3. Plug & Play
 4. Stimuleert beweging

Specificaties

Lengte93 cm
Breedte92 cm
Hoogte130 cm
Beeldscherm27 inch touchscreen IIyama Prolite
Gewicht55 kg.
OnderstelVerplaatsbaar met 50x20 mm wielen

Vergelijkbare producten

De BeleefTV

De BeleefTV is een interactief tafelscherm dat erg geschikt is voor ouderen en mensen met een beperking. Op een speelse manier stimuleert de beleeftafel beweging en sociale interactie. Maar bovenal is de BeleefTV een bron van plezier. Probeer hem gratis uit.

De BeleefTV

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. Wij staan voor:

 1. Een persoonlijke benadering
 2. Snelheid en een proactieve houding
 3. De beste producten en service
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!