Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Trendiamo
Off-Road

De Trendiamo Off-road is een ware krachtpatser onder de e steps. Met een vermogen van maar liefst 1000 watt, grof geprofileerde luchtbanden en schokbrekers voor en achter is deze elektrische step heel geschikt voor off-road rijden. En met het stijlvolle Italiaanse design krijgt het oog ook wat die wil.

875,00 incl. btw
Klik en bestel Proefrit inplannen
Op voorraad  

Voordelen

 1. Zeer geschikt voor off-Road
 2. 1000 watt motor
 3. Schokbrekers voor en achter
 4. Met zadel en verlichting

Omschrijving

Stoere elektrische step voor off-road

Door het weiland, het bos, het grasveld of over het strand? Met deze krachtige elektrische step met zadel ben je mobiel op elk terrein. Ideaal voor als je woont of werkt in een omgeving met veel onverharde - of zelfs geen - wegen. Of voor op vakantie natuurlijk. 

E step met pit, maar ook comfort

De Trendiamo Off-road is zo krachtig dankzij de 1000 watt hub-motor. Deze motor, gecombineerd met grof geprofileerde luchtbanden, uitstekende schokbrekers en een fijn zadel, maakt deze elektrische step pittig en comfortabel tegelijkertijd. 

Elektrische step 30 km per uur

Door de krachtige motor kan de Trendiamo Off-road een maximumsnelheid van ruim 30 km per uur bereiken. Daarmee is deze elektrische step op de openbare weg in Nederland (nog) niet toegestaan, maar kun je off-road uitstekend uit de voeten. 

Actieradius van 25 km

Met een actieradius van 25 kilometer én goede verlichting ga je met deze elektrische step met een gerust hart op pad. Even snel van a naar b of voor een mooie rit off-road. Het comfortabele zadel zorgt er daarbij voor dat je niet vermoeid raakt. En het opvouwbare frame maakt de step geschikt voor elke kofferbak. 

Trendiamo: A-kwaliteit met Italian design

Trendiamo levert al jaren premium e steps. De Italiaanse trots spat er vanaf. En terecht, want design, comfort en kwaliteit gaan hand in hand bij een e step van Trendiamo. Niet voor niets is de Trendiamo een gewild merk in de markt en is Care4more met veel plezier dealer van deze e steps. Bekijk ook onze andere elektrische steps van Trendiamo. 

Afmetingen wanneer opgevouwen:

Lengte: 120cm
Breedte: 73cm
Hoogte: 60cm


Kenmerken

Voordelen

 1. Zeer geschikt voor off-Road
 2. 1000 watt motor
 3. Schokbrekers voor en achter
 4. Met zadel en verlichting

Specificaties

Snelheid30 km/u
Actieradiusca. 25 km
Maximum gebruikersgewicht120 kg
Gewicht e-Step41 kg
Elektrische motor1000 Watt
Accu36V / 12 Ah
Oplaadtijd (lege accu)6-8 uur

Vergelijkbare producten

Trendiamo Endurance

De Trendiamo Endurance is een A-klasse e step die zich onderscheid door haar grote actieradius van maximaal 90 kilometer. Dus leg je lange afstanden af of wil je simpelweg minder vaak opladen dan andere elektrische steps, dan is deze e step met zadel een absolute aanrader.

Trendiamo Endurance

Trendiamo Metropole

De Trendiamo Metropole is een e step van absolute topkwaliteit die geschikt is voor middellange afstanden (tot 50 km). De krachtige 800 watt motor is ingebouwd in het achterwiel. Geen ketting en dus geruisloos accelereren.

Trendiamo Metropole

Trendiamo Country

De Trendiamo Country e-step is EEC goedgekeurd, dat betekent dat je met deze elektrische step gewoon de openbare weg op mag. En hoe: Italiaans design en comfort gecombineerd met absolute topkwaliteit. Deze e step met blauw kenteken is voor volwassenen.

Trendiamo-Country

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!