Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Trendiamo
Metropole

De Trendiamo Metropole is een e step van absolute topkwaliteit die geschikt is voor middellange afstanden (tot 50 km). De krachtige 800 watt motor is ingebouwd in het achterwiel. Geen ketting en dus geruisloos accelereren.

1.095,00 incl. btw
Klik en bestel Proefrit inplannen
Op voorraad  

Voordelen

 1. Mag op de openbare weg
 2. Eenvoudig in te klappen
 3. Actieradius tot 50 km
 4. Snelheid 35 km/u

Omschrijving

Elektrische step voor middellange afstanden

Deze elektrische step is zowel qua vermogen als prijs de gulden middenweg tussen de laagdrempelige Trendiamo Country en ‘marathonman’ Trendiamo Endurance. Met een flinke actieradius (50 km) en een maximumsnelheid van 35 kilometer per uur, kun je met deze e step alle kanten op. 

Krachtig maar comfortabel rijden

De Trendiamo Metropole e step wordt aangedreven door een 800 watt naafmotor die onzichtbaar is weggewerkt in het achterwiel. Ondanks dit vermogen is deze e step zeer comfortabel. De stevige luchtbanden, uitstekende schokbrekers (voor en achter) en het prettige zadel zorgen daarvoor. 

Met zadel en opvouwbaar

Uiteraard is de Trendiamo Metropole uitgerust met een fijn zadel. Zo blijf je comfortabel rijden, ook als de kilometers toenemen. En wil je een stukje met de auto, bus of trein? Geen probleem. Deze e step is eenvoudig in te klappen en past in iedere laadruimte.  

Geel kenteken

De Trendiamo Endurance heeft een EEC certificaat en is toegestaan op openbare wegen in Nederland. Deze elektrische step heeft een geel kenteken. Wij kunnen ervoor zorgen ervoor dat je elektrische step bij aflevering van een geel kenteken is voorzien. De kosten hiervoor bedragen € 135,- incl. btw.

Topkwaliteit van Trendiamo

Trendiamo combineert stijlvol Italiaans design met absolute topkwaliteit. Dit aangevuld met het comfort dat deze e steps bieden, maakt Trendiamo een gewild merk in de markt voor elektrische steps. Bekijk ook onze andere elektrische steps van Trendiamo.


Kenmerken

Voordelen

 1. Mag op de openbare weg
 2. Eenvoudig in te klappen
 3. Actieradius tot 50 km
 4. Snelheid 35 km/u
 5. Schijfremmen voor en achter
 6. Met zadel en geel kenteken

Specificaties

Snelheid35 km/u
Actieradius50 km
Maximum gebruikersgewicht120 kg
Accu48 V / 12 Ah
Naafmotor800 Watt
Oplaadtijd (lege accu)6-8 uur
Gewicht e-Step42 kg

Vergelijkbare producten

Trendiamo Off-Road

De Trendiamo Off-road is een ware krachtpatser onder de e steps. Met een vermogen van maar liefst 1000 watt, grof geprofileerde luchtbanden en schokbrekers voor en achter is deze elektrische step heel geschikt voor off-road rijden. En met het stijlvolle Italiaanse design krijgt het oog ook wat die wil.

Trendiamo Off-road

Trendiamo Country

De Trendiamo Country e-step is EEC goedgekeurd, dat betekent dat je met deze elektrische step gewoon de openbare weg op mag. En hoe: Italiaans design en comfort gecombineerd met absolute topkwaliteit. Deze e step met blauw kenteken is voor volwassenen.

Trendiamo-Country

Trendiamo Endurance

De Trendiamo Endurance is een A-klasse e step die zich onderscheid door haar grote actieradius van maximaal 90 kilometer. Dus leg je lange afstanden af of wil je simpelweg minder vaak opladen dan andere elektrische steps, dan is deze e step met zadel een absolute aanrader.

Trendiamo Endurance

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!