Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Trendiamo
Endurance

De Trendiamo Endurance is een A-klasse e step die zich onderscheid door haar grote actieradius van maximaal 90 kilometer. Dus leg je lange afstanden af of wil je simpelweg minder vaak opladen dan andere elektrische steps, dan is deze e step met zadel een absolute aanrader.

1.650,00 incl. btw
Klik en bestel Proefrit inplannen
Op voorraad  

Voordelen

 1. Mag op de openbare weg
 2. Eenvoudig in te klappen
 3. Actieradius tot 90 km
 4. Topsnelheid tot 45 km/u

Omschrijving

Stijlvolle elektrische step voor lange afstanden

Een dag op pad? Of niet altijd de mogelijkheid of zin om je e step op te laden? Dan biedt deze elektrische step van Trendiamo uitkomst. Deze e step heeft een buitengewoon grote actieradius (80 tot 90 km) en kan een topsnelheid van maar liefst 45 kilometer per uur behalen. Kortom: deze e step laat je nooit wachten.  

Hi-Performance Lithium-ion batterij

Deze e step wordt aangedreven door een 800 Watt hub-motor, welke onzichtbaar is verwerkt in het achterwiel. De motor is krachtig maar ook energiezuinig dankzij de Hi-Performance Lithium-ion batterij. En omdat de e step geen ketting heeft, accelereert de Trendiamo Endurance supersnel en geruisloos.Ondanks de krachtige 800 watt hub-motor is deze e step comfortabel in gebruik. Dit is te danken aan de stevige luchtbanden, uitstekende schokbrekers en het prettige zadel. 

Met zadel en opvouwbaar

Voor lange afstanden is een elektrische step met zadel wel zo fijn. Uiteraard is de Trendiamo Endurance dan ook uitgerust met een comfortabel zadel. De e step is bovendien eenvoudig inklapbaar, waardoor een tussentijdse rit met het openbaar vervoer of de auto eveneens geen probleem is. Jouw e step past in elke kofferbak en laadruimte.  

Een elektrische step met kenteken

De Trendiamo Endurance heeft een EEC certificaat en is toegestaan op openbare wegen in Nederland. Deze elektrische step heeft een geel kenteken. Wij kunnen ervoor zorgen ervoor dat je elektrische step bij aflevering van een geel kenteken is voorzien. De kosten hiervoor bedragen € 135,- incl. btw.

Trendiamo: hoogwaardig in alle opzichten

Trendiamo staat garant voor A-kwaliteit e steps met zeer veel comfort. En het design? Laat dat maar aan Italianen over. Het maakt de elektrische steps van Trendiamo populair in heel Europa. Bekijk ook onze andere elektrische steps van Trendiamo. 


Kenmerken

Voordelen

 1. Mag op de openbare weg
 2. Eenvoudig in te klappen
 3. Actieradius tot 90 km
 4. Topsnelheid tot 45 km/u
 5. Schijfremmen voor en achter
 6. Met zadel en kenteken (geel)

Specificaties

Snelheid40 km/u
Actieradiusca. 90 km
Maximum gebruikersgewicht120 kg
Gewicht e-Step38 kg
Elektrische motor800 Watt
Accu 48V / 25 AH Lion
Oplaadtijd (lege accu)6-8 uur

Vergelijkbare producten

Trendiamo Off-Road

De Trendiamo Off-road is een ware krachtpatser onder de e steps. Met een vermogen van maar liefst 1000 watt, grof geprofileerde luchtbanden en schokbrekers voor en achter is deze elektrische step heel geschikt voor off-road rijden. En met het stijlvolle Italiaanse design krijgt het oog ook wat die wil.

Trendiamo Off-road

Trendiamo Country

De Trendiamo Country e-step is EEC goedgekeurd, dat betekent dat je met deze elektrische step gewoon de openbare weg op mag. En hoe: Italiaans design en comfort gecombineerd met absolute topkwaliteit. Deze e step met blauw kenteken is voor volwassenen.

Trendiamo-Country

Trendiamo Metropole

De Trendiamo Metropole is een e step van absolute topkwaliteit die geschikt is voor middellange afstanden (tot 50 km). De krachtige 800 watt motor is ingebouwd in het achterwiel. Geen ketting en dus geruisloos accelereren.

Trendiamo Metropole

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!