Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Trendiamo
Country

De Trendiamo Country e-step is EEC goedgekeurd, dat betekent dat je met deze elektrische step gewoon de openbare weg op mag. En hoe: Italiaans design en comfort gecombineerd met absolute topkwaliteit. Deze e step met blauw kenteken is voor volwassenen.

950,00 incl. btw
Klik en bestel Proefrit inplannen
Op voorraad  

Voordelen

 1. Mag op de openbare weg
 2. Opvouwbaar en met verlichting
 3. Schijfremmen voor en achter
 4. Schokbrekers voor en achter

Omschrijving

Elektrische step met zadel voor alle volwassenen 

De Trendiamo Country is een e step voor volwassenen. Doordat deze elektrische step een zadel heeft, schokbrekers voor en achter, stevige luchtbanden en een maximumsnelheid van circa 20 km/h, is de Trendiamo Country populair onder een brede groep gebruikers: van ervaren e step rijders tot ouderen. En ook andere doelgroepen kunnen in veel gevallen op deze e step uit de voeten. 

Geen rijbewijs nodig bij registratie als invalide voertuig

De E-step Country kan als scootmobiel verzekerd worden bij enra.nl. Er is dan geen rijbewijs nodig. Dit kan enkel als de koper mobiliteitsproblemen heeft, dan mag hij met een e-step op het fietspad maar tevens ook op de stoep en in het voetgangersgebied. Dat mag met een snorfiets met kenteken niet, maar bijvoorbeeld ook met een fiets niet.

Comfortabele e step voor elke ondergrond

De Trendiamo Country is een kettingloze e step en heeft een stevige elektromotor met een vermogen van 500 watt. Daarmee kun je deze e step gerust meenemen op vakantie naar het buitenland of een ritje door het bos. De diepe groeven in de luchtgevulde banden zorgen daarbij voor goede grip op vele ondergronden. En dankzij de geveerde vork - een van de beste in de markt - en de schokbrekers, behoud je een comfortabele rijervaring.

Ideale elektrische step voor onderweg

Deze elektrische step met zadel is opvouwbaar en daarmee eenvoudig mee te nemen in de auto of het openbaar vervoer. Op de plek van bestemming klap je jouw e step eenvoudig weer uit. Je gaat comfortabel zitten op het zadel en: rijden maar. Met een actieradius van zo’n 23 kilometer en krachtige verlichting ga je met een gerust hart naar je werk, een dagje weg of een stukje toeren.  

Een elektrische step met kenteken

De Trendiamo Endurance heeft een EEC certificaat en is toegestaan op openbare wegen in Nederland. Deze elektrische step heeft een blauw kenteken. Wij kunnen ervoor zorgen ervoor dat je elektrische step bij aflevering van een blauw kenteken is voorzien. De kosten hiervoor bedragen € 125,- incl. btw.

Registreren als invalide voortuig

U kunt dit model registreren als invalide voertuig bij de verzekeraar. Hierdoor kunnen minder valide mensen gebruik maken van de Trendiamo Country in voetgangersgebieden.

Trendiamo: topkwaliteit met Italiaans design

Trendiamo is een premium e step fabrikant uit Italië. De Italiaanse trots en het gevoel voor design en comfort zijn duidelijk terug te zien in de elektrische steps van Trendiamo. Dat gecombineerd met de A-kwaliteit onderdelen maken de elektrische steps van Trandiamo gewild. Bekijk ook onze andere elektrische steps van Trendiamo.

Afmetingen wanneer opgevouwen:

Lengte: 120cm
Breedte: 73cm
Hoogte: 60cm


Kenmerken

Voordelen

 1. Mag op de openbare weg
 2. Opvouwbaar en met verlichting
 3. Schijfremmen voor en achter
 4. Schokbrekers voor en achter
 5. Geschikt voor onervaren e step rijders

Specificaties

Snelheid20 km/u
Actieradiusca. 20 km
Maximum gebruikersgewicht120 kg
Gewicht e-Step42 kg
Motor500 Watt
Accu36 V / 12 Ah
Oplaadtijd (lege accu)6-8 uur

Vergelijkbare producten

Trendiamo Off-Road

De Trendiamo Off-road is een ware krachtpatser onder de e steps. Met een vermogen van maar liefst 1000 watt, grof geprofileerde luchtbanden en schokbrekers voor en achter is deze elektrische step heel geschikt voor off-road rijden. En met het stijlvolle Italiaanse design krijgt het oog ook wat die wil.

Trendiamo Off-road

Trendiamo Endurance

De Trendiamo Endurance is een A-klasse e step die zich onderscheid door haar grote actieradius van maximaal 90 kilometer. Dus leg je lange afstanden af of wil je simpelweg minder vaak opladen dan andere elektrische steps, dan is deze e step met zadel een absolute aanrader.

Trendiamo Endurance

Trendiamo Metropole

De Trendiamo Metropole is een e step van absolute topkwaliteit die geschikt is voor middellange afstanden (tot 50 km). De krachtige 800 watt motor is ingebouwd in het achterwiel. Geen ketting en dus geruisloos accelereren.

Trendiamo Metropole

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Vragen en antwoorden

Bekijk alle veelgestelde vragen

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!