Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Comfort beentrainer

Beentrainer met optimale fietservaring vanwege gebruik van een vliegwiel. Aan het stuur zijn 2 schakelbuttons bevestigd om de weerstand lichter of zwaarder te maken.

2.950,00 incl. btw
Offerte aanvragen

Voordelen

 1. Blijft op zijn plek staan door gewicht
 2. Touchscreen voor schakelen
 3. Indicatoren voor snelheid, tijd en versnelling
 4. Voorzien van vliegwiel

Omschrijving

Alternatief voor de MOTOmed

De comfort beentrainer is een simpele versie van de MOTOmed. Zo zit er op de Comfort beentrainer bijvoorbeeld geen trapondersteuning en uitgebreide trainingsprogramma's.


Kenmerken

Voordelen

 1. Blijft op zijn plek staan door gewicht
 2. Touchscreen voor schakelen
 3. Indicatoren voor snelheid, tijd en versnelling
 4. Voorzien van vliegwiel

Vergelijkbare producten

MOTOmed Loop light (been+arm)

De MOTOmed Loop light (RE-260.100) is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Bewegen is van groot belang en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd.

MotoMed Loop light 1b

Cruise Bike

De Cruise Bike heeft automatische weerstandaanpassingen bij verandering van (stijgings)percentages.

Cruise Bike

MOTOmed Loop (been+arm)

De MOTOmed Loop (RE-260.030) is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Bewegen is van groot belang en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd.

MotoMed Loop light 1b

MOTOmed Loop (been)

De MOTOmed Loop (RE-260.010) is ontwikkeld om trainen voor personen met een bewegingsbeperking mogelijk te maken. Bewegen is van groot belang en heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Uw benen worden warm en minder pijnlijk, spieren worden soepeler en spasmen kunnen worden verminderd.

MotoMed Loop light 2a

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. 

 1. Wij gaan voor kwaliteit en service
 2. We verbeteren continu
 3. We houden van persoonlijke benadering
 4. We staan voor langdurige relaties
 5. We zijn snel en proactief
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!