PraxTour Cruise Beweging

De PraxTour Cruise is de ideale indoor-trainer. Geschikt voor zowel de vitale, recreatieve fietser als minder getrainde mensen. Vanaf de meegeleverde Cruise-bike bestijg je uitdagende cols en kruis je de mooiste landschappen.

Offerte aanvragen
Op voorraad

Voordelen

 1. Groot assortiment routes
 2. Instelbare weerstandsniveau's
 3. Meet Hartslag, calorieën, wattage en RPM
 4. Onderhoudsarm

Omschrijving

Thuis de mooiste routes fietsen

Met de PraxTour Cruise fiets je de mooiste routes, thuis vanaf je Cruise-bike. De bike is met een draadloze sensor gekoppeld aan de mini-computer en het 27 inch touchscreen. De sensor meet je trapfrequentie en wattage en vertaalt deze in de snelheid op het scherm.

Als een echte fiets

De PraxTour Cruise zorgt voor een reële fietsbeleving. Het lijkt niet alleen alsof je echt door een landschap fietst, ook de weerstand verandert met het stijgingspercentage van de weg (active resistance). Bovendien kun je echt schakelen.

Comfortabel fietsen

De PraxTour Cruise is ook geschikt voor minder getrainde of oudere mensen. Zo heeft de Cruise-bike een lage instap, een comfortabele zit en is het weerstandsniveau instelbaar.

Testen en meten

De meegeleverde software bevat verschillende test- en trainingsprogramma's. Je fietsprestaties worden opgeslagen op een persoonlijk scorebord. Zo zijn ze te analyseren en te vergelijken met eerdere prestaties.

Veel routes - ook op maat

De PraxTour Cruise leidt je over beroemde cols, door fraaie vlakke landschappen, prachtige natuur, pittoreske dorpen en mooie steden. Standaard worden 25 routes meegeleverd, bestaande uit 6 etappes van 20 à 25 kilometer. Wil je een route op maat van bijvoorbeeld je eigen woonplaats? Laat het ons weten. Wij bieden betaalbare routes op maat. Een route vol herkenningspunten is de ideale motivatie.


Kenmerken

Voordelen

 1. Groot assortiment routes
 2. Instelbare weerstandsniveau's
 3. Meet Hartslag, calorieën, wattage en RPM
 4. Onderhoudsarm
 5. Stimulatie tot meer bewegen
 6. Routefilms zijn verdeeld in 6 delen
 7. Betaalbare maatwerkfilms (eigen woonplaats)

Meegeleverd

 1. 27" touchscreen, mini computer en console
 2. Cruise-bike in grijs staal met blauwe kappen
 3. Software met 25 uitdagende routefilms
 4. Draadloze sensor
 5. Test en trainingsprogramma's
 6. Vloermat

Opties

Vergelijkbare producten

PraxFit Basis

Met de PraxFit kun je virtueel door de mooiste omgevingen en steden fietsen. En dat zonder een nieuwe hometrainer te hoeven kopen. Je bevestigt simpelweg de meegeleverde sensor aan de pedalen en je fietstocht kan beginnen!

PraxFilm

Met de PraxFilm ben je bestuurder van je eigen (teken)film! Door met je benen of handen de pedalen van je trainingsapparaat te bewegen, breng je de film in beweging. Hoe meer je beweegt, hoe meer de film zich ontwikkelt. Superleuk en gezond.

PraxTour Course

Beklim de Alpe d’Huez en Mont Ventoux vanuit je huiskamer met de PraxTour Course. De wattage die je trapt, bepaalt de afspeelsnelheid van de route. En de weerstand tijdens beklimmingen is écht voelbaar. Klaar voor de course?

SilverFit Mile

Virtueel buiten fietsen of wandelen op je eigen hometrainer of loopband.

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. Wij staan voor:

 1. Een persoonlijke benadering
 2. Snelheid en een proactieve houding
 3. De beste producten en service
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.