Wij maken gebruik van cookies op deze website.

Richtlijnen proefrit i.v.m. Corona

De volgende maatregelen zijn bij een proefrit van toepassing:

Corona richtlijnen

Er wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden. Wij kunnen u niet van dichtbij begeleiden omdat er geen fysiek contact mag plaatsvinden. Mocht tijdens de passing blijken dat de 1,5 m afstand niet voldoende is voor de veiligheid, dan zijn wij genoodzaakt de passing te stoppen. Dit is voor zowel uw eigen veiligheid als onze veiligheid. U bent op een ander moment weer van harte welkom.    

Onze adviseurs dragen een mondkapje. Wij willen u vragen dit ook te doen. U mag maximaal 1 andere persoon meenemen tijdens de passing.    

Wij volgen de hygiëne maatregelen. De gebruikte fiets(en) en de tafel worden na iedere passing hygiënisch en grondig gereinigd. Wilt u zelf beschermingsmiddelen meenemen? Dan is dat natuurlijk mogelijk.

Let op: Heeft u (milde) verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging)? Dan verzoeken wij u om thuis te blijven en (sociale) contacten te vermijden.
 
Heeft u al een afspraak gemaakt en u heeft de bovengenoemde klachten? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Care4More en de afspraak af te zeggen.  
Op een later moment ben je van harte welkom bij Care4More!