Richtlijnen proefrit i.v.m. Corona

De volgende maatregelen zijn bij een proefrit van toepassing:

Corona richtlijnen

Er wordt altijd 1,5 meter afstand gehouden. Wij kunnen u niet van dichtbij begeleiden omdat er geen fysiek contact mag plaatsvinden. Mocht tijdens de passing blijken dat de 1,5 m afstand niet voldoende is voor de veiligheid, dan zijn wij genoodzaakt de passing te stoppen. Dit is voor zowel uw eigen veiligheid als onze veiligheid. U bent op een ander moment weer van harte welkom.    

Onze adviseurs dragen een mondkapje. Wij willen u vragen dit ook te doen. U mag maximaal 1 andere persoon meenemen tijdens de passing.    

Wij volgen de hygiëne maatregelen. De gebruikte fiets(en) en de tafel worden na iedere passing hygiënisch en grondig gereinigd. Wilt u zelf beschermingsmiddelen meenemen? Dan is dat natuurlijk mogelijk.

Let op: Heeft u (milde) verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten of een verhoging)? Dan verzoeken wij u om thuis te blijven en (sociale) contacten te vermijden.
 
Heeft u al een afspraak gemaakt en u heeft de bovengenoemde klachten? Dan verzoeken wij u om contact op te nemen met Care4More en de afspraak af te zeggen.  
Op een later moment ben je van harte welkom bij Care4More!

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.