4-punts gordel

Deze 4-punts gordel is geschikt voor de Fun2Go duofiets en de FunTrain duofietsaanhanger. De gordel fixeert het onder- en bovenlichaam. Fijn voor wie moeite heeft om recht te blijven zitten.

320,00 excl. btw
Klik en bestel

Omschrijving

Ergonomisch en comfortabel zitten is essentieel om van het fietsen te kunnen genieten. Maar ook om na het fietsen geen last te hebben van spieren of gewrichten. Deze 4-punts gordel helpt daarbij. De gordel zorgt voor fixatie van het lichaam en voorkomt bovendien dat je onverhoopt van de stoel glijdt.

Bekijk ook onze 5-punts gordel voor de duofiets.

Vergelijkbare producten

Tussenscherm voor duofiets

De Fun2Go duofiets is bedoeld voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.Totdat corona hier abrupt een einde aan maakte. Want hoe kan je 1,5 meter afstand houden als je met twee personen naast elkaar fietst?

Tussenscherm duofiets

Draaibare stoel

Maak op- en afstappen nog gemakkelijker met deze draaibare stoel voor de Fun2Go en FunTrain. Zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

Draaibare stoel

Armleuning

Deze armleuning zorgt voor extra steun en veiligheid tijdens het fietsen op de Fun2Go of de FunTrain.

Armleuning duofiets

Daarom Care4More

Dankzij jarenlange ervaring in de zorg weten wij wat cliënten, bewoners en begeleiders nodig hebben. Wij staan voor:

  1. Een persoonlijke benadering
  2. Snelheid en een proactieve houding
  3. De beste producten en service
Maak kennis met ons

Uitgelichte samenwerkingen

Landal Greenparks

Landal & Care4More

Landal Greenparks wil bezoekers in een rolstoel de mogelijkheid geven om samen met een begeleider te kunnen fietsen. Een mooi streven. Care4More maakt het mogelijk.

Op de volgende parken genieten Landal-gasten van onze VeloPlus rolstoelfiets: Stroombroek in Braamt, Landgoed 't Loo in 't Loo, Coldenhove in Eerbeek, Heihaas in Putten, Port Greve in Brouwershaven, Sluftervallei op Texel en Vennenbos in Hapert.

Omroep MAX

MAX & Care4More

Stichting ‘Max Maakt Mogelijk’ benaderde Care4More voor een bijdrage aan een VeloPlus rolstoelfiets voor Henk uit Scheemda. Henk ging naar het ziekenhuis voor een knieoperatie, maar kwam daar lelijk ten val en liep een dwarslaesie op.

Aan deze nobele actie wilden we natuurlijk graag meewerken. Samen met omroepbaas Jan Slagter en zijn productieteam hebben we Henk’s wens in vervulling laten gaan. Een geweldige ervaring voor allemaal!

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees ons privacybeleid.